MHP 5 İLÇE BAŞKANINI ATADI; Darıca İlçe Başkanı Bıyık oldu

Siyaset 19.09.2024 - 13:03, Güncelleme: 19.09.2024 - 13:03
 

MHP 5 İLÇE BAŞKANINI ATADI; Darıca İlçe Başkanı Bıyık oldu

KOCAELİ HABERİ
MHP Kocaeli’de Murat Nuri Demirbaş’ın il başkanlığını bırakmasının ardından İzmit, Darıca, Başiskele, Kartepe ve Kandıra ilçe başkanları görevlerinden istifa etmişlerdi.. MHP Kocaeli’nin yeni il başkanı Tuncay Batı, Başiskele İlçe Başkanlığı’na Mehmet Doğan, Kartepe İlçe Başkanlığı’na Mehmet Arapoğlu, İzmit İlçe Başkanlığı’na İlker Kazan, Kandıra İlçe Başkanlığı’na Güngör Gödek ve Darıca İlçe Başkanlığına da Ali Bıyık'ı atadı..
KOCAELİ HABERİ

MHP Kocaeli’de Murat Nuri Demirbaş’ın il başkanlığını bırakmasının ardından İzmit, Darıca, Başiskele, Kartepe ve Kandıra ilçe başkanları görevlerinden istifa etmişlerdi..

MHP Kocaeli’nin yeni il başkanı Tuncay Batı, Başiskele İlçe Başkanlığı’na Mehmet Doğan, Kartepe İlçe Başkanlığı’na Mehmet Arapoğlu, İzmit İlçe Başkanlığı’na İlker Kazan, Kandıra İlçe Başkanlığı’na Güngör Gödek ve Darıca İlçe Başkanlığına da Ali Bıyık'ı atadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.