GEBZE İSU MÜDÜRÜNE ÇAYIROVA KAYMAKAMINDAN BAŞARI BELGESİ

İlçeler 17.09.2024 - 23:07, Güncelleme: 17.09.2024 - 23:07
 

GEBZE İSU MÜDÜRÜNE ÇAYIROVA KAYMAKAMINDAN BAŞARI BELGESİ

KOCAELİ HABERİ
İSU genel müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay yapıaln görev değişimlerinde Çayırova İSU'nun başarılı ilçe müdürü Erdal Gültekin, İSU Gebze şube müdürlüğüne atanmıştı. Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova'ya verdiği başarılı hizmet dolayısı ile Erdal Gültekin'e başarı belgesi takdim etti.. Çayırova Kaymakamlığı resmi sosyal medya sayfasından bu haber "Çayırova İSU Şube müdürü iken Gebze İSU Şube müdürü olarak göreve başlayan Erdal Gültekin, ilçemizde yapmış olduğu çalışmalar ve katkılarından dolayı Kaymakamımız Ahmet Önal tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

İSU genel müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay yapıaln görev değişimlerinde Çayırova İSU'nun başarılı ilçe müdürü Erdal Gültekin, İSU Gebze şube müdürlüğüne atanmıştı. Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova'ya verdiği başarılı hizmet dolayısı ile Erdal Gültekin'e başarı belgesi takdim etti..

Çayırova Kaymakamlığı resmi sosyal medya sayfasından bu haber "Çayırova İSU Şube müdürü iken Gebze İSU Şube müdürü olarak göreve başlayan Erdal Gültekin, ilçemizde yapmış olduğu çalışmalar ve katkılarından dolayı Kaymakamımız Ahmet Önal tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi." sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.