DR. NEVZAT DOĞAN'IN GURURLU GÜNÜ

Yaşam 16.09.2024 - 04:55, Güncelleme: 16.09.2024 - 05:03
 

DR. NEVZAT DOĞAN'IN GURURLU GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
İzmit SSK Devlet Hastanesinde doktor iken 2002'de Ak Partiden Kocaeli milletvekili seçilen ve milletvekilliğinin ardından 2019 yılına kadar da iki dönem İzmit Belediye başkanlığı yaptıktan sonra tekrar doktorluk mesleğine sağlık işletmecisi olarak geri dönen Dr. Nevzat Dğan'ın kızı Ayça Doğan'da doktor oldu.. Mesleğe başladığı ilk günde kızı Dr. Ayça Doğan'ı elindeki çiçekle ziyaret giden Dr. Nevzat Doğan o gururlu anlarını sosyal medyadan "Meslekte ilk gün heyecanı .Dr.Ayça Doğan’a insanlığa hizmet yolunda başarılar dileriz." sözleri iel paylaştı..    
KOCAELİ HABERİ

İzmit SSK Devlet Hastanesinde doktor iken 2002'de Ak Partiden Kocaeli milletvekili seçilen ve milletvekilliğinin ardından 2019 yılına kadar da iki dönem İzmit Belediye başkanlığı yaptıktan sonra tekrar doktorluk mesleğine sağlık işletmecisi olarak geri dönen Dr. Nevzat Dğan'ın kızı Ayça Doğan'da doktor oldu..

Mesleğe başladığı ilk günde kızı Dr. Ayça Doğan'ı elindeki çiçekle ziyaret giden Dr. Nevzat Doğan o gururlu anlarını sosyal medyadan "Meslekte ilk gün heyecanı .Dr.Ayça Doğan’a insanlığa hizmet yolunda başarılar dileriz." sözleri iel paylaştı..    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.