BİLAL ERDOĞAN KAMP İÇİN KOCAELİ'YE GELİYOR

Siyaset 15.09.2024 - 14:34, Güncelleme: 15.09.2024 - 14:34
 

BİLAL ERDOĞAN KAMP İÇİN KOCAELİ'YE GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan, Kocaeli Diriliş Kampında düzenlenen "İnsan Hakları Eğitim kampına" katılım sağlayacak.. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi resmi X sosyal mmedya sayfasından bu haberi "Yeni Seçmen Kocaeli Birimi olarak Sayın Bilal Erdoğan’ın katılacağı Genel Merkezimizin düzenlediği Diriliş Kampmıza katılım sağladık." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan, Kocaeli Diriliş Kampında düzenlenen "İnsan Hakları Eğitim kampına" katılım sağlayacak..

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi resmi X sosyal mmedya sayfasından bu haberi "Yeni Seçmen Kocaeli Birimi olarak Sayın Bilal Erdoğan’ın katılacağı Genel Merkezimizin düzenlediği Diriliş Kampmıza katılım sağladık." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.