NAL ÇİLER O ANLARI PAYLAŞTI

Siyaset 15.09.2024 - 11:42, Güncelleme: 15.09.2024 - 11:42
 

NAL ÇİLER O ANLARI PAYLAŞTI

KOCAEL HABERİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burcu Erdem'in düğününde birlikte nikah şahidi oldular.. Burcu Erdem'in düğnüne eşi Sevgi Çiler ile birlkte katılan CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler o anları sosyal medyadan "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Önceki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekillerimiz ve Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Antalya Milletvekilimiz Mustafa Erdem’in değerli kızı Burcu ile Yavuz Ailesinin oğlu Onur’un düğününe katıldık. Genç çiftimizi kutluyor, mutlu bir ömür diliyorum." sözleri i,le paylaştı..
KOCAEL HABERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burcu Erdem'in düğününde birlikte nikah şahidi oldular..

Burcu Erdem'in düğnüne eşi Sevgi Çiler ile birlkte katılan CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler o anları sosyal medyadan "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Önceki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekillerimiz ve Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Antalya Milletvekilimiz Mustafa Erdem’in değerli kızı Burcu ile Yavuz Ailesinin oğlu Onur’un düğününe katıldık. Genç çiftimizi kutluyor, mutlu bir ömür diliyorum." sözleri i,le paylaştı..
Bir 10 kişi, aydınlatma ve düğün görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.