AK PARTİ GENEL MERKEZİNDEN KOCAELİ'DE BİR SALON TOPLANTISI DAHA

Siyaset 13.09.2024 - 12:28, Güncelleme: 13.09.2024 - 12:28
 

AK PARTİ GENEL MERKEZİNDEN KOCAELİ'DE BİR SALON TOPLANTISI DAHA

KOCAELİ HABERLERİ
AK Parti Genel Merkezince başlatılan "Türkiye Buluşmaları" adı altındaki çalışma programı kapsamında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya berbaerindki farklı illerden gelen 11 milletvekiliyle İzmit Maide Restoran’da bir basın toplantısı düzenledi.. "Türkiye Buluşmaları" programına başta Kocaeli milletvekilleri Veysel Tipioğlu ile Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus,  ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetimleri katılım sağladılar.. Ak Part Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya bu prograamda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Buluşmaları programı kapsamında başlattığımız bu çalışma ile sahada gezeceğiz, sokaklarda olacağız, esnaf ziyaretleri yağacağız. Aslında milletimizin sesine kulak vereceğiz ve yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Bizim siyasetimiz sorunların altında ezilen bugün her bir soruna teşkilatları ve belediye başkanlarıyla seferber olan 23 yıllık bir teşkilatın mücadelesidir. Cumhurbaşkanımız; “Halka hizmet hakka hizmettir” düsturuyla gerçekten çok çalıştı. Onun yol arkadaşları olarak bizler de çalıştık. Kocaeli teşkilatı da durmadan çalıştı. Gönül hareketimize daha fazla gönüllü kardeşlerimizi katmak için seferber olmuş bir teşkilatız. İnşallah bu hareketi, gençlerimiz, kadınlarımızın omuzunda daha da yükselteceğiz, insanlarımızı hakikatin sesiyle buluşturacağız. Kocaeli’de hizmetler kesintisiz devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız burada 149 eserin açılışını geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi. AK Parti olarak biz milletimizin derdini dinlemeye Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Gerçekten 12 ilçemizde gönüllü olarak çalışan Kocaeli teşkilatlarımız Ankara’da her zaman farkını ortaya koyuyor. 301 bin 240 üyesiyle, güçlü siyasi yapılanmasıyla, 7/24 çalışan arkadaşlarımıza, il başkanımıza teşkilat mensuplarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” “Türkiye Buluşmaları programı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus ve diğer söz alan isimlerin konuşmaları ile sona erdi..  
KOCAELİ HABERLERİ

AK Parti Genel Merkezince başlatılan "Türkiye Buluşmaları" adı altındaki çalışma programı kapsamında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya berbaerindki farklı illerden gelen 11 milletvekiliyle İzmit Maide Restoran’da bir basın toplantısı düzenledi..

"Türkiye Buluşmaları" programına başta Kocaeli milletvekilleri Veysel Tipioğlu ile Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus,  ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetimleri katılım sağladılar..

Ak Part Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya bu prograamda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye Buluşmaları programı kapsamında başlattığımız bu çalışma ile sahada gezeceğiz, sokaklarda olacağız, esnaf ziyaretleri yağacağız. Aslında milletimizin sesine kulak vereceğiz ve yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Bizim siyasetimiz sorunların altında ezilen bugün her bir soruna teşkilatları ve belediye başkanlarıyla seferber olan 23 yıllık bir teşkilatın mücadelesidir. Cumhurbaşkanımız; “Halka hizmet hakka hizmettir” düsturuyla gerçekten çok çalıştı. Onun yol arkadaşları olarak bizler de çalıştık. Kocaeli teşkilatı da durmadan çalıştı. Gönül hareketimize daha fazla gönüllü kardeşlerimizi katmak için seferber olmuş bir teşkilatız. İnşallah bu hareketi, gençlerimiz, kadınlarımızın omuzunda daha da yükselteceğiz, insanlarımızı hakikatin sesiyle buluşturacağız.

Kocaeli’de hizmetler kesintisiz devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız burada 149 eserin açılışını geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi. AK Parti olarak biz milletimizin derdini dinlemeye Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Gerçekten 12 ilçemizde gönüllü olarak çalışan Kocaeli teşkilatlarımız Ankara’da her zaman farkını ortaya koyuyor. 301 bin 240 üyesiyle, güçlü siyasi yapılanmasıyla, 7/24 çalışan arkadaşlarımıza, il başkanımıza teşkilat mensuplarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum”

“Türkiye Buluşmaları programı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus ve diğer söz alan isimlerin konuşmaları ile sona erdi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.