Ak Parti Gebze kulisleri fokur fokur kaynıyor

Siyaset 11.09.2024 - 22:51, Güncelleme: 11.09.2024 - 22:51
 

Ak Parti Gebze kulisleri fokur fokur kaynıyor

KOCAELİ HABERİ
AK Parti İl Başkanlığı tarafından açıklanan kongre takvimine göre Ak Parti Gebze ilçe kongresi, 9 Kasım 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.. Ak Parti Gnel Merkez Teşkilat Başkanlığı ve Ak Parti Kocaeli kurmaylarının, Ak Parti Gebze için "mevcut ilçe başkanı Recep Kaya ile yola devam" eğiliminde oldukları öğrenilirken, Ak Parti Gebze'ye geçmiş dönemlerde hizmet vermiş olan çok sayıdaki tanınmış siyasetçinin de yeni bir isim ile devam edilmesi kararlılığında oldukları konuşuluyor.. Ak Parti Gebzeli siyasetçiler arasında kulis çalışmaları ve toplantıları yapıldığı bilinirken, bu akşam gerçekleşen bir buluşma da dikkatlerimizden kaçmadı.. Gebze Belediye Meclis üyeleri Selim Malkoç, Ayhan Yılmaz ve Mustafa Ateş, Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Serkan Özgenç, Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Ahmet Malkoç, Savaş Kılıç, Erdi Açıkgöz, Emrullah Coştur ve Murat Yelek gibi tanınmış isimler bu akşam Kent Fırın Sahibi Ak Part Gebze belediye meclis üyesi aday adayı Hakan Aydemir'in yeni mekanında bir araya gelerek kongre süreci üzerine kapsamlı br sohbet gerçekleştirdiler..    
KOCAELİ HABERİ

AK Parti İl Başkanlığı tarafından açıklanan kongre takvimine göre Ak Parti Gebze ilçe kongresi, 9 Kasım 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek..

Ak Parti Gnel Merkez Teşkilat Başkanlığı ve Ak Parti Kocaeli kurmaylarının, Ak Parti Gebze için "mevcut ilçe başkanı Recep Kaya ile yola devam" eğiliminde oldukları öğrenilirken, Ak Parti Gebze'ye geçmiş dönemlerde hizmet vermiş olan çok sayıdaki tanınmış siyasetçinin de yeni bir isim ile devam edilmesi kararlılığında oldukları konuşuluyor..

Ak Parti Gebzeli siyasetçiler arasında kulis çalışmaları ve toplantıları yapıldığı bilinirken, bu akşam gerçekleşen bir buluşma da dikkatlerimizden kaçmadı..

Gebze Belediye Meclis üyeleri Selim Malkoç, Ayhan Yılmaz ve Mustafa Ateş, Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Serkan Özgenç, Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Ahmet Malkoç, Savaş Kılıç, Erdi Açıkgöz, Emrullah Coştur ve Murat Yelek gibi tanınmış isimler bu akşam Kent Fırın Sahibi Ak Part Gebze belediye meclis üyesi aday adayı Hakan Aydemir'in yeni mekanında bir araya gelerek kongre süreci üzerine kapsamlı br sohbet gerçekleştirdiler.. 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.