PEKGÖZ'DEN HEMŞERİSİ BÜYÜKGÖZ'E ZİYARET

Güncel 11.09.2024 - 08:48, Güncelleme: 11.09.2024 - 08:48
 

PEKGÖZ'DEN HEMŞERİSİ BÜYÜKGÖZ'E ZİYARET

KOCAEL HABERİ
Gebze İlçe Mill Eğtim Müdürlüğüne yeni atanan Şenol Pekgöz, Gebze Beledye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret etti.. Başkan Büyükgöz'ün aynı zamanda Erzurum'dan hemşerisi olan Şenol Pekgöz bu ziyaretini sosyal medya sayfasından "Belediye Başkanımız Sayın Zinnur BÜYÜKGÖZ'ü Makamında ziyaret ederek ilçemiz eğitimine yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunduk." sözleri ile paylaştı..  
KOCAEL HABERİ

Gebze İlçe Mill Eğtim Müdürlüğüne yeni atanan Şenol Pekgöz, Gebze Beledye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret etti..

Başkan Büyükgöz'ün aynı zamanda Erzurum'dan hemşerisi olan Şenol Pekgöz bu ziyaretini sosyal medya sayfasından "Belediye Başkanımız Sayın Zinnur BÜYÜKGÖZ'ü Makamında ziyaret ederek ilçemiz eğitimine yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunduk." sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.