VALİ AKTAŞ'TAN CHP'Lİ BAŞKAN ÇALIK'A İADEİ ZİYARET

Siyaset 10.09.2024 - 13:43, Güncelleme: 10.09.2024 - 13:43
 

VALİ AKTAŞ'TAN CHP'Lİ BAŞKAN ÇALIK'A İADEİ ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş bugün gittiği Karamürsel'de Belediye başkanı Ahmet Çalık'ı da iadei ziyarette bulundu ve geçirmiş olduğu ameliyattan dolayı geçmiş olsun ve şifa dileklerini iletti. Ahmet Çalık çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Valimiz İlhami Aktaş, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Murat Bozkurt, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İlçe Kaymakamımız Kemal İnan’ı Belediyemizde ağırladık. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." sözleri ile paylaştı.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş bugün gittiği Karamürsel'de Belediye başkanı Ahmet Çalık'ı da iadei ziyarette bulundu ve geçirmiş olduğu ameliyattan dolayı geçmiş olsun ve şifa dileklerini iletti.

Ahmet Çalık çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Valimiz İlhami Aktaş, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Murat Bozkurt, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İlçe Kaymakamımız Kemal İnan’ı Belediyemizde ağırladık. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." sözleri ile paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.