DUMFED Başkanı Kahraman: ''Kahraman: “Bu mücadele sadece Devletin değil, her bireyin sorumluluğudur”

Güncel 10.09.2024 - 13:16, Güncelleme: 10.09.2024 - 13:16
 

DUMFED Başkanı Kahraman: ''Kahraman: “Bu mücadele sadece Devletin değil, her bireyin sorumluluğudur”

KOCAELİ HABERİ
DUMFED Kocaeli İl Başkanı Ercan Kahraman, Kocaeli’nin uyuşturucu ile mücadelede farkındalığı en yüksek kent haline getirmek istediklerini ifade ederek, “Uyuşturucuyla mücadele sadece devletin değil, her bireyin sorumluluğudur” dedi Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu (DUMFED) Kocaeli İl Başkanı Ercan Kahraman, Kocaeli’nin uyuşturucu ile mücadelede farkındalığı en yüksek kent haline getirmek istediklerini ifade ederek, “Uyuşturucuyla mücadelede sadece devletin değil, her bireyin sorumluluğudur” ifadesini kullandı. Kahraman şu açıklamayı yaptı:  BEKA SORUNU “Neredeyse çocukluk yaşlarına kadar düşen uyuşturucu kullanımı Türkiye için bir beka tehdidi halini almıştır. Öyle ki uyuşturucu, silahlı terör örgütlerinin yaptığı eylemler kadar ağır tahribatlar yaratmaktadır. Uyuşturucu, vücuda giren bir kanser hücresi gibi hızla yayılmakta ve doğru bir süreç yönetilmezse önü alınması neredeyse imkansız bir hal almaktadır. SADECE KULLANANIN SORUNU DEĞİLDİR Halkımız şunu bilmelidir ki uyuşturucu yalnızca uyuşturucu kullanana felaket bir son dayatmamaktadır. Uyuşturucu kullananların olduğu bir toplumda hemen herkes tehdit altındadır. Okula giden çocuklarımızın, pazara giden kadınlarımızın, servis bekleyen işçilerimizin, namaza giden vatandaşlarımızın bu maddeleri kullananlarla karşı karşıya gelme ihtimallerinin olduğu akıllardan hiç çıkmamalıdır.  MÜCADELENİN PARÇASI OLALIM Bu nedenlerdendir ki uyuşturucu ile mücadele devletimizin, yerel yönetimlerimizin, emniyetimizin, yargımızın, sağlık sistemimizin olduğu kadar her Türk vatandaşının görevidir. Çünkü emperyalizmin narko-terör olarak kullandığı bu yıkım faaliyetine karşı topyekun mücadele edilmediği takdirde savaşı kazanmak imkansızdır. Bu yüzden her Türk vatandaşı uyuşturucu ile mücadelenin bir parçası olmalıdır.  KOCAELİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu (DUMFED) olarak bizler devletimizin her birimi ile uyuşturucu ile mücadelede kol kola verirken, her bir vatandaşımızın bu tehdidin nasıl bir yıkıcı faaliyet üstlendiğini bilmesi için çalışmalar yapacağız. Kocaeli’nin uyuşturucu ile mücadelede farkındalığı en yüksek kent olması için elimizi taşın altına koyacağız. Halkımızdan destek bekliyoruz.”
KOCAELİ HABERİ

DUMFED Kocaeli İl Başkanı Ercan Kahraman, Kocaeli’nin uyuşturucu ile mücadelede farkındalığı en yüksek kent haline getirmek istediklerini ifade ederek, “Uyuşturucuyla mücadele sadece devletin değil, her bireyin sorumluluğudur” dedi

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu (DUMFED) Kocaeli İl Başkanı Ercan Kahraman, Kocaeli’nin uyuşturucu ile mücadelede farkındalığı en yüksek kent haline getirmek istediklerini ifade ederek, “Uyuşturucuyla mücadelede sadece devletin değil, her bireyin sorumluluğudur” ifadesini kullandı. Kahraman şu açıklamayı yaptı: 

BEKA SORUNU
“Neredeyse çocukluk yaşlarına kadar düşen uyuşturucu kullanımı Türkiye için bir beka tehdidi halini almıştır. Öyle ki uyuşturucu, silahlı terör örgütlerinin yaptığı eylemler kadar ağır tahribatlar yaratmaktadır. Uyuşturucu, vücuda giren bir kanser hücresi gibi hızla yayılmakta ve doğru bir süreç yönetilmezse önü alınması neredeyse imkansız bir hal almaktadır.

SADECE KULLANANIN SORUNU DEĞİLDİR
Halkımız şunu bilmelidir ki uyuşturucu yalnızca uyuşturucu kullanana felaket bir son dayatmamaktadır. Uyuşturucu kullananların olduğu bir toplumda hemen herkes tehdit altındadır. Okula giden çocuklarımızın, pazara giden kadınlarımızın, servis bekleyen işçilerimizin, namaza giden vatandaşlarımızın bu maddeleri kullananlarla karşı karşıya gelme ihtimallerinin olduğu akıllardan hiç çıkmamalıdır. 

MÜCADELENİN PARÇASI OLALIM
Bu nedenlerdendir ki uyuşturucu ile mücadele devletimizin, yerel yönetimlerimizin, emniyetimizin, yargımızın, sağlık sistemimizin olduğu kadar her Türk vatandaşının görevidir. Çünkü emperyalizmin narko-terör olarak kullandığı bu yıkım faaliyetine karşı topyekun mücadele edilmediği takdirde savaşı kazanmak imkansızdır. Bu yüzden her Türk vatandaşı uyuşturucu ile mücadelenin bir parçası olmalıdır. 

KOCAELİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu (DUMFED) olarak bizler devletimizin her birimi ile uyuşturucu ile mücadelede kol kola verirken, her bir vatandaşımızın bu tehdidin nasıl bir yıkıcı faaliyet üstlendiğini bilmesi için çalışmalar yapacağız. Kocaeli’nin uyuşturucu ile mücadelede farkındalığı en yüksek kent olması için elimizi taşın altına koyacağız. Halkımızdan destek bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.