BİROL AYDIN'IN ACI GÜNÜ

Yaşam 10.09.2024 - 06:31, Güncelleme: 10.09.2024 - 06:31
 

BİROL AYDIN'IN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Parti Sözcüsü ve SP İstanbul Milletvekili Birol Aydın'ın ablası Zeynep Aydın vefat etti. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zekayi Doğan ile SP Eski Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Önver'in baldızları, Zeynep Aydın'ın cenazesi 10 Eylül 2024 Salı (bugün), İstanbul Pendik Kaynarca Merkez Cami’inden Kaldırılarak, Yayalar Mezarlığında Defnedilecektir. Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhume Zeynep Aydın'a Allah'tan rahmet kedrli Aydın ailesien sabır ve başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Parti Sözcüsü ve SP İstanbul Milletvekili Birol Aydın'ın ablası Zeynep Aydın vefat etti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zekayi Doğan ile SP Eski Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Önver'in baldızları, Zeynep Aydın'ın cenazesi 10 Eylül 2024 Salı (bugün), İstanbul Pendik Kaynarca Merkez Cami’inden Kaldırılarak, Yayalar Mezarlığında Defnedilecektir.

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhume Zeynep Aydın'a Allah'tan rahmet kedrli Aydın ailesien sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.