İYİ PARTİLİ OFLUOĞLU; ''TEĞMENİME DOKUNMA''

Siyaset 08.09.2024 - 13:07, Güncelleme: 08.09.2024 - 13:16
 

İYİ PARTİLİ OFLUOĞLU; ''TEĞMENİME DOKUNMA''

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de yaptığı konuşmada, Kara Harp Okulu Mezuniyet Töreni’ndeki "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı eşliğindeki kılıçlı yemin olayına ilişkin olarak, “Ordumuzun tekrar yıpratılmasına izin vermeyiz” dedi. “Bu kılıçları kime çekiyorsun?” diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Görüşmeleri yaptık, temizlenmesi için çalışma yapıyoruz" ifadesini kullandı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuşması muhalefet partileri arasında tepkilere neden oldu.i Kendisi de emekli albay olan İYİ Parti Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi  Kevser Ofluoğlu X sosyal medya sayfasından teğmen olduğu yıllara ait fotoğrafı ile birlikte yaptığı paylaşımda, tepkisini "#TeğmenimeDokunma" etiketi ve şu ifadeler ile dile getirdi; "34 sene evvel biz de teğmendik, biz de “Mustafa Kemal Atatürk’ün” askeriydik ve daima öyle kalacağız. Hiç bir şeyi değiştiremezsiniz. Sizler gideceksiniz, Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerinden oluşan Türk ordusu daima var "34 sene evvel biz de teğmendik, biz de “Mustafa Kemal Atatürk’ün” askeriydik ve daima öyle kalacağız. Hiç bir şeyi değiştiremezsiniz.Sizler gideceksiniz, Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerinden oluşan Türk ordusu daima var olacaktır.#teğmen #TeğmenimeDokunma pic.twitter.com/f7PQiPjXDW— Kevser Ofluoğlu (@KevserOfluoglu) September 7, 2024
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de yaptığı konuşmada, Kara Harp Okulu Mezuniyet Töreni’ndeki "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı eşliğindeki kılıçlı yemin olayına ilişkin olarak, “Ordumuzun tekrar yıpratılmasına izin vermeyiz” dedi. “Bu kılıçları kime çekiyorsun?” diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Görüşmeleri yaptık, temizlenmesi için çalışma yapıyoruz" ifadesini kullandı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuşması muhalefet partileri arasında tepkilere neden oldu.i Kendisi de emekli albay olan İYİ Parti Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi  Kevser Ofluoğlu X sosyal medya sayfasından teğmen olduğu yıllara ait fotoğrafı ile birlikte yaptığı paylaşımda, tepkisini "#TeğmenimeDokunma" etiketi ve şu ifadeler ile dile getirdi;
"34 sene evvel biz de teğmendik, biz de “Mustafa Kemal Atatürk’ün” askeriydik ve daima öyle kalacağız. Hiç bir şeyi değiştiremezsiniz. Sizler gideceksiniz, Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerinden oluşan Türk ordusu daima var "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.