İMAM HATİPLİLERİN KOCAELİ KURULTAYI BAŞLADI

Siyaset 07.09.2024 - 13:08, Güncelleme: 07.09.2024 - 13:40
 

İMAM HATİPLİLERİN KOCAELİ KURULTAYI BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından düzenlenen İmam Hatipliler Kurultayı'nın 21'incisi, bugün Kocaeli'nde gerçekleştiriliyor.. ÖNDER tarafından her yıl farklı şehirde gerçekleştirilen kurultay, bu yıl Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) ev sahipliğinde Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Kurultay iki gün sürecek.. Kocaeli'den başta esli Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın ve eski başkanı İbrahim Karaossmanoğlu, Ak Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti il başkanı Şahin Talus ve MHP İl başkanı Murat Nuri Demir baş başta olmak üzere çok sayıda ismin katıldığı kurultayda, Türkiye genelinden il ve ilçe dernekleri, akademisyenler, eğitimciler ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplam 2 bin 500 kişi yer alacak. Kurultayda, temel konular üzerinde geçmişe dönük değerlendirme yapılarak, geleceğe dönük yol haritası da belirlenecek.
KOCAELİ HABERİ

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından düzenlenen İmam Hatipliler Kurultayı'nın 21'incisi, bugün Kocaeli'nde gerçekleştiriliyor..

ÖNDER tarafından her yıl farklı şehirde gerçekleştirilen kurultay, bu yıl Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) ev sahipliğinde Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Kurultay iki gün sürecek..

Kocaeli'den başta esli Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın ve eski başkanı İbrahim Karaossmanoğlu, Ak Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti il başkanı Şahin Talus ve MHP İl başkanı Murat Nuri Demir baş başta olmak üzere çok sayıda ismin katıldığı kurultayda, Türkiye genelinden il ve ilçe dernekleri, akademisyenler, eğitimciler ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplam 2 bin 500 kişi yer alacak.

Kurultayda, temel konular üzerinde geçmişe dönük değerlendirme yapılarak, geleceğe dönük yol haritası da belirlenecek.
Bir 3 kişi, hoparlör, kürsü, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.