ÇAYIROVA DEVLET HASTANESİ NŞAATI TAMAMEN DURDU MU!?

Siyaset 07.09.2024 - 06:17, Güncelleme: 07.09.2024 - 06:41
 

ÇAYIROVA DEVLET HASTANESİ NŞAATI TAMAMEN DURDU MU!?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova'ya Devlet Hastanesi yapılması için dönemin Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci tarafından yeri tespit edilip ve projesi hazırlanıp Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmasına rağmen 2019 yerel seçimlerinde yine Ak Partiden belediye başkanı seçilen Bünyamin Çiftçi hastane inşa edilecek alanın yerini değiştirmişti. Bünyamin Çiftçi 2021'de "Haydi Bismillah.. Çayırova Devlet Hastanesi projemizin hafriyat çalışması başladı" diye alandan fotoğraf çektirip paylaşmasına rağmen Çayırova Devlet Hastanesinin inşasına bir türlü başlanılamamasına ve hatta inşaat alanındaki konteynırların dahi sökülüp götürülmesine CHP Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Beledye Meclis üyesi Baran Aydın sert tepki gösterdi.. Bünyamin Çiftçi'nin 2021 ve 2022 tarihlerinde Çayırova Devlet Hastanesi inşaat alanı içinde "Hadi Bismillah" diye paylaştığı fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan Baran Aydın tepkisinde şu ifadelere yer verdi; "Yaklaşık 3.5 yıldır konteynırların varlığı bir nebze de olsa Çayırova’lıları umutlandırıyordu. Belki bir gün hastane inşaatı başlar, Çayırova’mızın da bir hastanesi olur diye ama artık onlar da yok bugün itibarıyla kamyonlar ve vinçler dizilmiş konteynarları kaldırıyorlardı. Hayır siz bu konteynırları kaldırıyorsunuz da, belediye başkanımızın yeni fotoğraflar çekileceği arka fonunu da zayıflattınız. 2021 den bu yana belli aralıklarla gidip fotoğraf çekiliyordu hastane yaptıracağını iddia ettiği arazinin üzerinde. Neyse artık kuru arazide fotoğraflar çektirir 5 yıl daha. Üzerine de fotoğrafların yazar Çayırova’yı sevince müjdeler olsun' der…!!"
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova'ya Devlet Hastanesi yapılması için dönemin Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci tarafından yeri tespit edilip ve projesi hazırlanıp Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmasına rağmen 2019 yerel seçimlerinde yine Ak Partiden belediye başkanı seçilen Bünyamin Çiftçi hastane inşa edilecek alanın yerini değiştirmişti. Bünyamin Çiftçi 2021'de "Haydi Bismillah.. Çayırova Devlet Hastanesi projemizin hafriyat çalışması başladı" diye alandan fotoğraf çektirip paylaşmasına rağmen Çayırova Devlet Hastanesinin inşasına bir türlü başlanılamamasına ve hatta inşaat alanındaki konteynırların dahi sökülüp götürülmesine CHP Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Beledye Meclis üyesi Baran Aydın sert tepki gösterdi..

Bünyamin Çiftçi'nin 2021 ve 2022 tarihlerinde Çayırova Devlet Hastanesi inşaat alanı içinde "Hadi Bismillah" diye paylaştığı fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan Baran Aydın tepkisinde şu ifadelere yer verdi;

"Yaklaşık 3.5 yıldır konteynırların varlığı bir nebze de olsa Çayırova’lıları umutlandırıyordu. Belki bir gün hastane inşaatı başlar, Çayırova’mızın da bir hastanesi olur diye ama artık onlar da yok bugün itibarıyla kamyonlar ve vinçler dizilmiş konteynarları kaldırıyorlardı. Hayır siz bu konteynırları kaldırıyorsunuz da, belediye başkanımızın yeni fotoğraflar çekileceği arka fonunu da zayıflattınız. 2021 den bu yana belli aralıklarla gidip fotoğraf çekiliyordu hastane yaptıracağını iddia ettiği arazinin üzerinde. Neyse artık kuru arazide fotoğraflar çektirir 5 yıl daha. Üzerine de fotoğrafların yazar Çayırova’yı sevince müjdeler olsun' der…!!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.