GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI BİRBEN'DEN YUCAK'A ZİYARET

Dünya 04.09.2024 - 15:06, Güncelleme: 04.09.2024 - 15:06
 

GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI BİRBEN'DEN YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mücahit Birben, Kocaeli Haberi gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mücahit Birben bugün Gebze Belediyesi Basın Müdürü Burhanettin Demirci ve basın bürosu şefi Ulaş Mahmutoğulları ile birlikte Kocaeli Haberi gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Yucak tarafından ağırlanan Gebze Belediyesi basından sorumlu belediye başkan yardımcısı Mücahit Birben, yeni dönemdeki basın ve iletişim politikaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Cengiz Yucak bu nazik ziyaretlerinden ve bilgilendirmelerinden dolayı Mücahit Birben ve beraberindeki çalışam arkadaşlarına teşekkür ederken, Mücahit Birben'de konukseverliğinden dolayı Cengiz Yucak'a teşekkür etti.  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mücahit Birben, Kocaeli Haberi gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mücahit Birben bugün Gebze Belediyesi Basın Müdürü Burhanettin Demirci ve basın bürosu şefi Ulaş Mahmutoğulları ile birlikte Kocaeli Haberi gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Yucak tarafından ağırlanan Gebze Belediyesi basından sorumlu belediye başkan yardımcısı Mücahit Birben, yeni dönemdeki basın ve iletişim politikaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Cengiz Yucak bu nazik ziyaretlerinden ve bilgilendirmelerinden dolayı Mücahit Birben ve beraberindeki çalışam arkadaşlarına teşekkür ederken, Mücahit Birben'de konukseverliğinden dolayı Cengiz Yucak'a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.