VEYSEL TİPİOĞLU SEÇİM GÖZLEMCİSİ OLDU

Dünya 02.09.2024 - 08:35, Güncelleme: 02.09.2024 - 08:40
 

VEYSEL TİPİOĞLU SEÇİM GÖZLEMCİSİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
 Azerbaycan'da gerçekleştirilen Milli Meclis seçimlere ilişkin olarak Dişişleri Bakanlığından yapılan açıklamada "Kardeş Azerbaycan'a hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.. Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Dün gerçekleştirilen Milli Meclis seçimlerinin kardeş Azerbaycan'a hayırlı olmasını diliyoruz. Söz konusu parlamento seçimlerinin, işgalden kurtarılan topraklar dahil, Azerbaycan'ın tamamında gerçekleştirilmiş olması tarihi bir önem taşımaktadır. Azerbaycan halkının iradesini ortaya koyduğu seçimlerin, Güney Kafkasya'da kalıcı barış ve istikrarın tesisine katkı sağlayacağına inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.  Azerbaycan'da gerçekleştirilen Milli Meclis seçimlerine "Gözlemci" olarak katılan TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kocaeli milletvekili Veysel Tipioğlu'da sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Azerbaycan seçimlerinde TBMM heyeti olarak gözlemci olmak dost ve kardeş ülkemizin demokratik sürecine tanıklık etmekten büyük bir onur duyduk. İki devlet, bir millet olarak, Türkiye ve Azerbaycan'ın birlikte yürüdüğü bu yolda, yolunuz açık, başarılarınız daim olsun"
KOCAELİ HABERİ

 Azerbaycan'da gerçekleştirilen Milli Meclis seçimlere ilişkin olarak Dişişleri Bakanlığından yapılan açıklamada "Kardeş Azerbaycan'a hayırlı olmasını diliyoruz" denildi..

Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Dün gerçekleştirilen Milli Meclis seçimlerinin kardeş Azerbaycan'a hayırlı olmasını diliyoruz. Söz konusu parlamento seçimlerinin, işgalden kurtarılan topraklar dahil, Azerbaycan'ın tamamında gerçekleştirilmiş olması tarihi bir önem taşımaktadır. Azerbaycan halkının iradesini ortaya koyduğu seçimlerin, Güney Kafkasya'da kalıcı barış ve istikrarın tesisine katkı sağlayacağına inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

 Azerbaycan'da gerçekleştirilen Milli Meclis seçimlerine "Gözlemci" olarak katılan TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kocaeli milletvekili Veysel Tipioğlu'da sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Azerbaycan seçimlerinde TBMM heyeti olarak gözlemci olmak dost ve kardeş ülkemizin demokratik sürecine tanıklık etmekten büyük bir onur duyduk. İki devlet, bir millet olarak, Türkiye ve Azerbaycan'ın birlikte yürüdüğü bu yolda, yolunuz açık, başarılarınız daim olsun"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.