KOCAELİ SAĞLIK CAMİASININ ACI KAYBI!

Yaşam 01.09.2024 - 16:51, Güncelleme: 01.09.2024 - 16:59
 

KOCAELİ SAĞLIK CAMİASININ ACI KAYBI!

KOCAELİ HABERİ
Darıca Farabi Hastanesinde görev yapan Dr. Sadık Ekber vefat etti. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan bu acı kayıplarını sosyal medyadan "İlimiz Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yapan değerli çalıma arkadaşımızı Radyoloji uzmanı Dr. Sadık Ekber, hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.  Merhuma Allah'tan rahmet, aşlesine yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dilerim" şeklindeki taziye mesajı ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Farabi Hastanesinde görev yapan Dr. Sadık Ekber vefat etti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan bu acı kayıplarını sosyal medyadan "İlimiz Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yapan değerli çalıma arkadaşımızı Radyoloji uzmanı Dr. Sadık Ekber, hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.  Merhuma Allah'tan rahmet, aşlesine yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dilerim" şeklindeki taziye mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.