KOCAELİ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Güncel 31.08.2024 - 08:36, Güncelleme: 31.08.2024 - 08:36
 

KOCAELİ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA YAPILDI

KOCAELİ HABERİ
Resmi ve Özel Toplu Taşıma Araçlarına Gelen “Değişik İçerikli” Mesajlar İle İlgili Basın Duyurusu Kocaeli’de hizmet veren resmi ve özel toplu taşıma araçlarına "değişik içerikli" mesajların geldiği bilgisi üzerine ivedi olarak Kocaeli Valiliğimizin koordinesinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Kent Kart Firması yetkililerinden oluşan kriz masası kurulmuştur.  Mesajların gerçeği yansıtmadığı, halkı yanlış yönlendirmeye yönelik olduğu değerlendirilmekle birlikte, konu ile ilgili çalışmalar titizlikle devam etmektedir.  Gelişmelerden kamuoyuna bilgi verilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ 
KOCAELİ HABERİ

Resmi ve Özel Toplu Taşıma Araçlarına Gelen “Değişik İçerikli” Mesajlar İle İlgili Basın Duyurusu

Kocaeli’de hizmet veren resmi ve özel toplu taşıma araçlarına "değişik içerikli" mesajların geldiği bilgisi üzerine ivedi olarak Kocaeli Valiliğimizin koordinesinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Kent Kart Firması yetkililerinden oluşan kriz masası kurulmuştur. 
Mesajların gerçeği yansıtmadığı, halkı yanlış yönlendirmeye yönelik olduğu değerlendirilmekle birlikte, konu ile ilgili çalışmalar titizlikle devam etmektedir. 
Gelişmelerden kamuoyuna bilgi verilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.