GEBZE'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Güncel 30.08.2024 - 12:56, Güncelleme: 30.08.2024 - 13:14
 

GEBZE'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

KOCAELİ HABERİ
30 Ağustos Zafer Bayramı, Gebze Kent Meydanının düzenlenen törende resmi çelenk sunumu ve günün anlamı üzerine konuşmalar ile gerçekleştirildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında ayrıca Gebze Şehitliği ziyaret edilerek dualar edildi, çiçekler konuldu.. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıyla Gebze Kent Meydanındaki törene başta Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Garnizon Komutanı Üsteğemen Kadir Coşkun, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Uğur Adil Bilgili, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve diğer protokol temsilcileri ile Gebze'de ki okullardan gelen öğretmen ve öğrenciler, gaziler, STK temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladılar.. Atatürk Anıtı’na sırayla Gebze Kaymakamlığı, Gebze Garnizon Komutanlığı ve Gebze Belediyesi Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Gebze Garnizon Komutanı üsteğmen Kadir Coşkun günün anlam ve önemi üzerine  konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından okul öğrencileri şiirlerini okudular.. Meydandaki törenin ardından Gebze Kaymakamlık Makamında resmi kabulde bulunuldu.
KOCAELİ HABERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı, Gebze Kent Meydanının düzenlenen törende resmi çelenk sunumu ve günün anlamı üzerine konuşmalar ile gerçekleştirildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında ayrıca Gebze Şehitliği ziyaret edilerek dualar edildi, çiçekler konuldu..

30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıyla Gebze Kent Meydanındaki törene başta Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Garnizon Komutanı Üsteğemen Kadir Coşkun, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Uğur Adil Bilgili, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve diğer protokol temsilcileri ile Gebze'de ki okullardan gelen öğretmen ve öğrenciler, gaziler, STK temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladılar..

Atatürk Anıtı’na sırayla Gebze Kaymakamlığı, Gebze Garnizon Komutanlığı ve Gebze Belediyesi Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Gebze Garnizon Komutanı üsteğmen Kadir Coşkun günün anlam ve önemi üzerine  konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından okul öğrencileri şiirlerini okudular..

Meydandaki törenin ardından Gebze Kaymakamlık Makamında resmi kabulde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.