AK PARTİ KOCAELİ KADIN KOLLARI BAŞKANI YASEMİN ÖZDEMİR AKTİF SİYASETİ NOKTALIYOR MU?

Siyaset 29.08.2024 - 05:18, Güncelleme: 29.08.2024 - 05:33
 

AK PARTİ KOCAELİ KADIN KOLLARI BAŞKANI YASEMİN ÖZDEMİR AKTİF SİYASETİ NOKTALIYOR MU?

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız korona virüs salgını döneminde "insanlar bir araya gelip birbirlerine virüs bulaştırmasın" diye alınan önlemler arasında yaönetim kurulu toplantılarının internet ortamında evlerden online bağlantılar ile gerçekleştirilmesi de vardı. Virüs salgını sona erince bu uygulamada sona erdi. Çünkü birebir aynı ortamlarda yüzyüze ve gözgöze hitaplarla alına verim alınamamıştı bu online toplantılardan.. Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları başkanı Yasemin Özdemir'in dün akşam ki İl Kadın Kolları toplantısını online olarak gerçekleştirdiği, Akkadın Kocaeli sosyal medya syfasından "İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir başkanlığında haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantımızı online olarak gerçekleştirdik. Alınan kararlar hayırlara vesile olsun." sözleri ile duyuruldu.. Bu yılın son aylarında Ak Parti il ve ilçe kongrelerinin gerçekleştirileceği bilinirken, Yasemin Özdemir'in böylesine önemli aylarda, kadın siyasetçiler ile bir araya gelip yakın ve sıcak temas sağlamak yerine uzaktan bağlantılı online toplantı gerçekleştirdiği merak edildi..  Öte yandan 2023 genel seçimlerinde , Ak Parti Kocaeli milletvekili aday listesinin seçilmesine kesin gözü ile bakılan 7.inci sıra adayı olmasına rağmen milletvekili seçilemeyen Yasemin Özdemir'in artık aktif siyaseti bırakacağı da siyaset kulislerinde konuşuluyor..
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız korona virüs salgını döneminde "insanlar bir araya gelip birbirlerine virüs bulaştırmasın" diye alınan önlemler arasında yaönetim kurulu toplantılarının internet ortamında evlerden online bağlantılar ile gerçekleştirilmesi de vardı. Virüs salgını sona erince bu uygulamada sona erdi. Çünkü birebir aynı ortamlarda yüzyüze ve gözgöze hitaplarla alına verim alınamamıştı bu online toplantılardan..

Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları başkanı Yasemin Özdemir'in dün akşam ki İl Kadın Kolları toplantısını online olarak gerçekleştirdiği, Akkadın Kocaeli sosyal medya syfasından "İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir başkanlığında haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantımızı online olarak gerçekleştirdik. Alınan kararlar hayırlara vesile olsun." sözleri ile duyuruldu..

Bu yılın son aylarında Ak Parti il ve ilçe kongrelerinin gerçekleştirileceği bilinirken, Yasemin Özdemir'in böylesine önemli aylarda, kadın siyasetçiler ile bir araya gelip yakın ve sıcak temas sağlamak yerine uzaktan bağlantılı online toplantı gerçekleştirdiği merak edildi.. 

Öte yandan 2023 genel seçimlerinde , Ak Parti Kocaeli milletvekili aday listesinin seçilmesine kesin gözü ile bakılan 7.inci sıra adayı olmasına rağmen milletvekili seçilemeyen Yasemin Özdemir'in artık aktif siyaseti bırakacağı da siyaset kulislerinde konuşuluyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.