GEBZELİ İLİM YAYMACILARA AV. HAN EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Güncel 28.08.2024 - 00:39, Güncelleme: 28.08.2024 - 00:53
 

GEBZELİ İLİM YAYMACILARA AV. HAN EV SAHİPLİĞİ YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Kökleri 1950'li yıllara dayanan ve Türkiye'nin en eski sivil toplum kuruluşlarından birisi olan İlim Yayma Cemiyeti Gebze şubesi yönetim kurulu Av. Futa Han'ın ev sahipliğinde toplandı.. Gebze Belediyesi yeni baikan yardımcısı Mahmut Yandık ve eski başkan yardımcısı Sedat Çelik'in de katılım sağladığı bu toplantı, İlim Yayma Cemiyeti Gebze sosyal medya sayfasından "İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanımız Av. Nizamettin KAYA’ nın riyasetinde, yönetim kurulu üyemiz Av. Fuat HAN kardeşimizin ev sahipliğinde haftalık yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Misafirperverliğinden dolayı Fuat bey kardeşimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Cenab-ı ALLAH, toplantımızı hayırlara vesile eylesin." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

Kökleri 1950'li yıllara dayanan ve Türkiye'nin en eski sivil toplum kuruluşlarından birisi olan İlim Yayma Cemiyeti Gebze şubesi yönetim kurulu Av. Futa Han'ın ev sahipliğinde toplandı..

Gebze Belediyesi yeni baikan yardımcısı Mahmut Yandık ve eski başkan yardımcısı Sedat Çelik'in de katılım sağladığı bu toplantı, İlim Yayma Cemiyeti Gebze sosyal medya sayfasından "İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanımız Av. Nizamettin KAYA’ nın riyasetinde, yönetim kurulu üyemiz Av. Fuat HAN kardeşimizin ev sahipliğinde haftalık yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Misafirperverliğinden dolayı Fuat bey kardeşimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Cenab-ı ALLAH, toplantımızı hayırlara vesile eylesin." sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.