VALİ AKTAŞ KOCAELİ GARNİZON KOMUTANINA GİTTİ

Güncel 27.08.2024 - 13:48, Güncelleme: 27.08.2024 - 13:48
 

VALİ AKTAŞ KOCAELİ GARNİZON KOMUTANINA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Vali Aktaş, Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı’ya İade-İ Ziyarette Bulundu Vali İlhami Aktaş, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı’ya iade-i ziyarette bulundu.  Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, ilk olarak Komutanlık Şeref Defterini imzaladı. Bir süre gerçekleştiren sohbetin ardından Vali Aktaş, Tümamiral Hüseyin Tığlı’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi. Tümamiral Hüseyin Tığlı, Vali Aktaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

Vali Aktaş, Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı’ya İade-İ Ziyarette Bulundu

Vali İlhami Aktaş, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı’ya iade-i ziyarette bulundu. 

Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, ilk olarak Komutanlık Şeref Defterini imzaladı. Bir süre gerçekleştiren sohbetin ardından Vali Aktaş, Tümamiral Hüseyin Tığlı’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Tümamiral Hüseyin Tığlı, Vali Aktaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.