KOCAELİ'DE BELEDİYELERDEN GEÇİNENLER DE VAR BELEDİYEYE YARDIM EDENLERDE

Siyaset 27.08.2024 - 04:54, Güncelleme: 27.08.2024 - 04:54
 

KOCAELİ'DE BELEDİYELERDEN GEÇİNENLER DE VAR BELEDİYEYE YARDIM EDENLERDE

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Harun Özgür Yıldızlı CHP Kocaeli İl Başkanı iken Bülent Sarı ve Ahmet çalık'da il başkan yardımcıları idiler. Bugün için Harun Yıldızlı CHP Kocaeli milletvekili, Ahmet Çalık'da Karamürsel Belediye başkanı ve Bülent Sarı'da CHP Kocaelili il başkanı seçilmiş durumdalar. CHP Kocaeli'nin bu üç önemli ismi dün Karamürsel'de çok anlamlı bir hizmet için buluştular. CHP'li belediye başkanı Ahmet Çalık'ın, Karamürsel'in fen işleri çalışmalrında kullanmak için araç gereç yardım talebini kırmayan CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, kendi inşaat şirketi olan Yıldızlı İnşaat’a ait iş makinaların ve hafriyat kamyonlarını sembolik bir rakamlarla Karamürsel Belediyesi hizmetine sundu.. CHP Kocaeli İl başkanı Bülent Sarı, Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve İlçe Yöneticileri ile birlikte; Karamürsel Belediyesi Fen İşleri sahasında bir araya gelerek iş makinalarını yerinde incelediler..  Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, 'nın arkadaşı ve partilisi Ahmet Çalık'ın başkanı olduğu Karamürsel belediyesine yapmış olduğu bu yardım jesti, karşısında belediyelerden geçinen ve hatta abartılı fatura kesen müteahhitlerin olabileceğini de aklımıza getirince bize de "KOCAELİ'DE BELEDİYELERDEN GEÇİNENLER DE VAR BELEDİYEYE YARDIM  EDENLERDE" manşetini atmak düştü.. Belediye başkanı Ahmet Çalık çok duygulandığı o anları ve bu anlamlı buluşmayı sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "CHP genlerinde, Milli Mücadele ruhu ile Atatürk İlke ve İnkilapları’nı barındıran bir partidir. Milli Mücadele esnasında nasıl Toplumsal olarak birlik ve dayanışma ruhu ile zorluklarları aşmışsak bugün de yine birlik ve dayanışma ruhu içinde Belediyelerimizin eksiklerini tamamlayarak halkımıza en iyi hizmeti kesintisiz bir şekilde vermeye, eksik bırakmamaya devam edeceğiz. Bu dayanışma örneklerinden en güzellerinde birine bugün Karamürsel’de hep birlikte tanıklık ediyoruz. Kocaeli Milletvekilimiz Harun Özgür Yıldızlı kendi şirketine ait iş makinalarını kiraya verip çok yüksek geril elde etme imkanı var iken, bu iş makinalarını sembolik rakamlarla bila bedel Karamürsel Belediyemizin dolayısı ile kıymetli Karamürsel halkımızın hizmetine sunmuştur. Kıymetli Vekilime bu gönül zenginliğinden ve Belediyemize vermiş olduğu destekten dolayı şahsım, Belediyem ve Değerli Karamürsel Halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Vekilimizin bu katkıları ile yok olanı var etme, imkansızlıkları imkana çevirme mücadelemizde önemli bir adım atmış bulunuyoruz."
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Harun Özgür Yıldızlı CHP Kocaeli İl Başkanı iken Bülent Sarı ve Ahmet çalık'da il başkan yardımcıları idiler. Bugün için Harun Yıldızlı CHP Kocaeli milletvekili, Ahmet Çalık'da Karamürsel Belediye başkanı ve Bülent Sarı'da CHP Kocaelili il başkanı seçilmiş durumdalar. CHP Kocaeli'nin bu üç önemli ismi dün Karamürsel'de çok anlamlı bir hizmet için buluştular.

CHP'li belediye başkanı Ahmet Çalık'ın, Karamürsel'in fen işleri çalışmalrında kullanmak için araç gereç yardım talebini kırmayan CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, kendi inşaat şirketi olan Yıldızlı İnşaat’a ait iş makinaların ve hafriyat kamyonlarını sembolik bir rakamlarla Karamürsel Belediyesi hizmetine sundu..

CHP Kocaeli İl başkanı Bülent Sarı, Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve İlçe Yöneticileri ile birlikte; Karamürsel Belediyesi Fen İşleri sahasında bir araya gelerek iş makinalarını yerinde incelediler..

 Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, 'nın arkadaşı ve partilisi Ahmet Çalık'ın başkanı olduğu Karamürsel belediyesine yapmış olduğu bu yardım jesti, karşısında belediyelerden geçinen ve hatta abartılı fatura kesen müteahhitlerin olabileceğini de aklımıza getirince bize de "KOCAELİ'DE BELEDİYELERDEN GEÇİNENLER DE VAR BELEDİYEYE YARDIM  EDENLERDE" manşetini atmak düştü..

Belediye başkanı Ahmet Çalık çok duygulandığı o anları ve bu anlamlı buluşmayı sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"CHP genlerinde, Milli Mücadele ruhu ile Atatürk İlke ve İnkilapları’nı barındıran bir partidir. Milli Mücadele esnasında nasıl Toplumsal olarak birlik ve dayanışma ruhu ile zorluklarları aşmışsak bugün de yine birlik ve dayanışma ruhu içinde Belediyelerimizin eksiklerini tamamlayarak halkımıza en iyi hizmeti kesintisiz bir şekilde vermeye, eksik bırakmamaya devam edeceğiz.

Bu dayanışma örneklerinden en güzellerinde birine bugün Karamürsel’de hep birlikte tanıklık ediyoruz. Kocaeli Milletvekilimiz Harun Özgür Yıldızlı kendi şirketine ait iş makinalarını kiraya verip çok yüksek geril elde etme imkanı var iken, bu iş makinalarını sembolik rakamlarla bila bedel Karamürsel Belediyemizin dolayısı ile kıymetli Karamürsel halkımızın hizmetine sunmuştur.

Kıymetli Vekilime bu gönül zenginliğinden ve Belediyemize vermiş olduğu destekten dolayı şahsım, Belediyem ve Değerli Karamürsel Halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Vekilimizin bu katkıları ile yok olanı var etme, imkansızlıkları imkana çevirme mücadelemizde önemli bir adım atmış bulunuyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.