DUMFED Kocaeli il başkanı Kahraman oldu

Güncel 24.08.2024 - 17:10, Güncelleme: 24.08.2024 - 17:10
 

DUMFED Kocaeli il başkanı Kahraman oldu

KOCAELİ HABERİ
Kısa adı DUMFED olan Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Kocaeli İl Başkanlığı kuruldu. Başarılı iş insanı Ercan Kahraman dernek başkanlığına atandı. DUMFED Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan ve yönetimini oluşturmak için kolları sıvayan iş insanı Ercan Kahraman, uyuşturucunun bir seçim değil, hastalık olduğunu vurgulayarak, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de uyuşturucu madde kullanımına engel olabilmek amacıyla kanunlar çıkarılmaktadır. Verilen tüm mücadelelere karşın artan madde bağımlılığının kanunla ve polisiye tedbirlerle çözülemeyeceği aşikardır. Yurdumuzda milli ve manevi değerlerimiz, ahlaki ve kültürel bir kalkınma atmosferi içinde alkol, uyuşturucu ve sigara bağımlılığı gibi toplum ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, ekran bağımlılığı gibi gençliği ve toplumu zehirleyen alışkanlıklarla mücadele etmek hepimizin ortak görevi olmalıdır” dedi. 
KOCAELİ HABERİ

Kısa adı DUMFED olan Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Kocaeli İl Başkanlığı kuruldu. Başarılı iş insanı Ercan Kahraman dernek başkanlığına atandı.

DUMFED Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan ve yönetimini oluşturmak için kolları sıvayan iş insanı Ercan Kahraman, uyuşturucunun bir seçim değil, hastalık olduğunu vurgulayarak, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de uyuşturucu madde kullanımına engel olabilmek amacıyla kanunlar çıkarılmaktadır. Verilen tüm mücadelelere karşın artan madde bağımlılığının kanunla ve polisiye tedbirlerle çözülemeyeceği aşikardır. Yurdumuzda milli ve manevi değerlerimiz, ahlaki ve kültürel bir kalkınma atmosferi içinde alkol, uyuşturucu ve sigara bağımlılığı gibi toplum ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, ekran bağımlılığı gibi gençliği ve toplumu zehirleyen alışkanlıklarla mücadele etmek hepimizin ortak görevi olmalıdır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.