YENİ GEBZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ ÖNCEDEN BİLDİK

Güncel 23.08.2024 - 20:36, Güncelleme: 23.08.2024 - 20:36
 

YENİ GEBZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ ÖNCEDEN BİLDİK

KOCAELİ HABERİ
Şener Doğna'ın Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması ile boşalan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yangın Eğitim Şube Müdürü Şenol Peköz atandı.. Kocaeli Haberi gazetesi olarak 10 Ağustos 2024 tarihinde "Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yine Erzurumlu bir isim mi getiriliyor?" manşeti ile yayınladığımız haberimizde bu atamayı 13 gün öncesinden sizlerle paylaşmıştık.. İşte o haberimiz; Uzun süreden beri Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdürdükten sonra Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Şener Doğan’ın yerine  Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yine kendisinin Erzurum'dan hemşerisi olan Şenol Pekgöz'ün getirileceği iddiası, Gebze siyaset ve bürokrasi kulislerine bomba gibi düştü.. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz'ün, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atama kararınnı önümüzdekş hafta gerçekleştirilebileceği konuşuluyor..
KOCAELİ HABERİ

Şener Doğna'ın Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması ile boşalan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yangın Eğitim Şube Müdürü Şenol Peköz atandı..

Kocaeli Haberi gazetesi olarak 10 Ağustos 2024 tarihinde "Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yine Erzurumlu bir isim mi getiriliyor?" manşeti ile yayınladığımız haberimizde bu atamayı 13 gün öncesinden sizlerle paylaşmıştık..

İşte o haberimiz;
Uzun süreden beri Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdürdükten sonra Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Şener Doğan’ın yerine  Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yine kendisinin Erzurum'dan hemşerisi olan Şenol Pekgöz'ün getirileceği iddiası, Gebze siyaset ve bürokrasi kulislerine bomba gibi düştü..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz'ün, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atama kararınnı önümüzdekş hafta gerçekleştirilebileceği konuşuluyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.