VALİ AKTAŞ SANAYİCİLERLE BULUŞTU

Güncel 21.08.2024 - 15:05, Güncelleme: 21.08.2024 - 15:05
 

VALİ AKTAŞ SANAYİCİLERLE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Sanayi Odası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Vali Aktaş’ın Katılımlarıyla Gerçekleştirildi Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, toplantının yapılacağı salona geçerek burada toplantıya katılan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, sanayi odası üyeleri ve iş adamları ile bir araya geldi.  Toplantı, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun il genelindeki iç ve dış ticaret hacmi, ilin sanayi açısından konumu ve özellikleri, vergi durumuna ilişkin konuşmaları ile başladı. Vali Aktaş, sanayicilerin taleplerini değerlendirdiği toplantıda; istihdam sağlayan, katma değer üreten iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek: “Dünyada güçlü olmanın tek yolu üretimden geçiyor. Sizler bu kentin, ülkenin lokomotifisiniz. Kentimizin kalkınması için birlikte çalışacağız” dedi.  Toplantı; gündemde yer alan konuların görüşülerek karara bağlanması, dilek ve temennilerin iletilmesi ile sona erdi.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Sanayi Odası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Vali Aktaş’ın Katılımlarıyla Gerçekleştirildi

Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, toplantının yapılacağı salona geçerek burada toplantıya katılan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, sanayi odası üyeleri ve iş adamları ile bir araya geldi. 

Toplantı, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun il genelindeki iç ve dış ticaret hacmi, ilin sanayi açısından konumu ve özellikleri, vergi durumuna ilişkin konuşmaları ile başladı.

Vali Aktaş, sanayicilerin taleplerini değerlendirdiği toplantıda; istihdam sağlayan, katma değer üreten iş adamlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek: “Dünyada güçlü olmanın tek yolu üretimden geçiyor. Sizler bu kentin, ülkenin lokomotifisiniz. Kentimizin kalkınması için birlikte çalışacağız” dedi. 
Toplantı; gündemde yer alan konuların görüşülerek karara bağlanması, dilek ve temennilerin iletilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.