''GEBZE DİLOVASI ZEHİRLENMİŞ BÖLGE'' SÖZLERİNE CHP GEBZE BAŞKANI ORHAN'DAN TEPKİ!

Siyaset 20.08.2024 - 11:02, Güncelleme: 20.08.2024 - 12:09
 

''GEBZE DİLOVASI ZEHİRLENMİŞ BÖLGE'' SÖZLERİNE CHP GEBZE BAŞKANI ORHAN'DAN TEPKİ!

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Haberi gazetemizde dün yayınladığımız "EYVAH! ÇÖP TESİSİ KANDIRA'DAN GEBZE BÖLGESİNE Mİ KAYDIRILACAK?" manşetli haberimizin üzerinden 24 saat geçmeden, endişemizde haklı çıktığımız görüldü.. Kandıra'ya çöp tesisi kurulmasına karşı çıkanlar için İzmitli gazeteci Berkan Aslan'ın "Kandıra'ya çöp tesisi yapmak nasıl bir mantık anlamış değilim. Dilovası Gebze zehirlenmiş bölge dururken neden Kandıra" şeklindeki sözlerine CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan tepki gösterdi.. Gökhan Orhan yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Basına ve Kamuoyuna Gebzelinin gebzeliden başka dostunun olmadığı her platformda hemen hemen her yerde yaşıyoruz. Milli arabamız TOGG'dan, Bilişim vadisinden, Limanlardan, TSE'den, TÜBİTAK'tan ,ARGE Merkezlerinden, Organize sanayii bölgelerinden, Hünkâr çayırından,Osman Hamdi bey müzesinden, Tarhi Eskihisar kalesinden, Anibalin Mezarından,Tarihi Çoban Mustafapaşa Camiinden haberdar olmayanlar, Bu bilgilerden uzak kalmışlar. Kalkarlar Gebze Dilovası zehirlenmiş bölge derler. Kınıyorum. Nasılsa laf bedava hesabı yorumlamalar yapiyorlar.Bu sebepten Emeğin Başkenti olan ilçemiz Gebze ile ilgili yapılan bu talihsiz açıklama bir an önce düzeltilmeli. Bu kenti yeteri kadar yok saydınız, Ama sabipsiz sanmayın Söz konusu Gebzemiz olduğunda toplumun tüm kesimleri ve dinamikleri omuz, omuza olacağımızdan haberdar olun.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Haberi gazetemizde dün yayınladığımız "EYVAH! ÇÖP TESİSİ KANDIRA'DAN GEBZE BÖLGESİNE Mİ KAYDIRILACAK?" manşetli haberimizin üzerinden 24 saat geçmeden, endişemizde haklı çıktığımız görüldü..

Kandıra'ya çöp tesisi kurulmasına karşı çıkanlar için İzmitli gazeteci Berkan Aslan'ın "Kandıra'ya çöp tesisi yapmak nasıl bir mantık anlamış değilim. Dilovası Gebze zehirlenmiş bölge dururken neden Kandıra" şeklindeki sözlerine CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan tepki gösterdi..

Gökhan Orhan yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Basına ve Kamuoyuna
Gebzelinin gebzeliden başka dostunun olmadığı her platformda hemen hemen her yerde yaşıyoruz. Milli arabamız TOGG'dan, Bilişim vadisinden, Limanlardan, TSE'den, TÜBİTAK'tan ,ARGE Merkezlerinden, Organize sanayii bölgelerinden, Hünkâr çayırından,Osman Hamdi bey müzesinden, Tarhi Eskihisar kalesinden, Anibalin Mezarından,Tarihi Çoban Mustafapaşa Camiinden haberdar olmayanlar, Bu bilgilerden uzak kalmışlar.

Kalkarlar Gebze Dilovası zehirlenmiş bölge derler.
Kınıyorum.

Nasılsa laf bedava hesabı yorumlamalar yapiyorlar.Bu sebepten Emeğin Başkenti olan ilçemiz Gebze ile ilgili yapılan bu talihsiz açıklama bir an önce düzeltilmeli. Bu kenti yeteri kadar yok saydınız, Ama sabipsiz sanmayın Söz konusu Gebzemiz olduğunda toplumun tüm kesimleri ve dinamikleri omuz, omuza olacağımızdan haberdar olun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.