CEMİL YAMAN'IN AKLI HEP DİLOVASI'NDA

Siyaset 18.08.2024 - 00:45, Güncelleme: 18.08.2024 - 00:58
 

CEMİL YAMAN'IN AKLI HEP DİLOVASI'NDA

KOCAELİ HABERİ
2009-2014 yılları arasında Ak Partiden Dilovası belediye başkanlığı yapan, 2014'de tekrar aday gösterilmemesine rağmen 2015'de yapılan erken seçimde Kocaeli'de ki doğu ve güneydoğu kökeenli seçmenlere hitap edebilmek stratejisi ile Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı gösterilen ve seçilen Cemil Yaman, Ak Parti Genel Merkezinde yerel yönetimlerden sorumlu teşkilat başkan yardımcılığı görevine kadar yükselmesine rağmen Kocaeli'nin en küçük ilçesi olan Dilovası'ndan ve ilçe siyasetinden elini hiç çekmiyor.. 2024 yerel seçimlerinde mevcut belediye başkanı Hamza Şayir'in yerine Ağrılı hemşerisi Ramazan Ömeroğlu'nu belediye başkan adayı gösterten Cemil Yaman, milletvekilliği döneminde 9 yıldan beri kendi milletvekili danışmanı olan Ahmet Türk'ü de, Ramazan Ömeroğlu'nun yanına Belediye başkanı Özel Kalem Müdürü olarak yerleştirtmişti.. Cemil Yaman bugün yine Dillovası'ndaydı ve belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu ve Ak parti ilçe başkanı İlhan Yıldırım ile birlikte günün anısına selfie fotoğrafı çektirmmeyi de ihmal etmedi..   Cemil Yaman'ın bu Dilovası tutkusu ise siyaset kulislerinde "Cemil Yaman'ın kendisi Ankara'da ama aklı hep Dilovası'nda" şeklinde yorumları da beraberinde getiriyor..
KOCAELİ HABERİ

2009-2014 yılları arasında Ak Partiden Dilovası belediye başkanlığı yapan, 2014'de tekrar aday gösterilmemesine rağmen 2015'de yapılan erken seçimde Kocaeli'de ki doğu ve güneydoğu kökeenli seçmenlere hitap edebilmek stratejisi ile Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı gösterilen ve seçilen Cemil Yaman, Ak Parti Genel Merkezinde yerel yönetimlerden sorumlu teşkilat başkan yardımcılığı görevine kadar yükselmesine rağmen Kocaeli'nin en küçük ilçesi olan Dilovası'ndan ve ilçe siyasetinden elini hiç çekmiyor..

2024 yerel seçimlerinde mevcut belediye başkanı Hamza Şayir'in yerine Ağrılı hemşerisi Ramazan Ömeroğlu'nu belediye başkan adayı gösterten Cemil Yaman, milletvekilliği döneminde 9 yıldan beri kendi milletvekili danışmanı olan Ahmet Türk'ü de, Ramazan Ömeroğlu'nun yanına Belediye başkanı Özel Kalem Müdürü olarak yerleştirtmişti..

Cemil Yaman bugün yine Dillovası'ndaydı ve belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu ve Ak parti ilçe başkanı İlhan Yıldırım ile birlikte günün anısına selfie fotoğrafı çektirmmeyi de ihmal etmedi..  

Cemil Yaman'ın bu Dilovası tutkusu ise siyaset kulislerinde "Cemil Yaman'ın kendisi Ankara'da ama aklı hep Dilovası'nda" şeklinde yorumları da beraberinde getiriyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.