AK PARTİ GEBZE’DE GÖZLER ARTIK ONLARDA

Siyaset 16.08.2024 - 08:45, Güncelleme: 16.08.2024 - 08:45
 

AK PARTİ GEBZE’DE GÖZLER ARTIK ONLARDA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kuruluşundan bugüne Ak Parti Gebze’de çok sayıda siyasetçi misyonlarını veya kendilerine verilen görev sürelerini tamamladıktan sonra pasif konuma düşerken bir o kadarı da siyasetten tamamen çekildiler.. Yaşamın diğer alanlarında olduğu gibi siyasette boşluk kaldırmıyor ve gidenlerin yerine yeni siyasetçiler yetişerek geliyor.. Ak Parti Gebze’de bunlar yaşanmaya devam ediyor ve gözler yetişmiş veya yetişmekte olan siyasetçiler çevriliyor.. 2024 yılının son aylarında gerçekleşmesi gerek Ak Parti Gebze ve ardında gelecek olan Ak Parti Kocaeli il kongresinin yanı sıra muhtemel bir erken seçim veya 2028 genel seçimleri için bugünden aday adayı isimleri telaffuz edilmeye başlandı.. Recep Kaya’nın Ak Parti Gebze ilçe başkanlığına devam etmesine kesin gözle bakılırken, yapılacak olan ilk genel seçimde olası milletvekili adayı gösterilebileceği de konuşuluyor.. Ak Parti Kocaeli’nin Gebze bölgesi milletvekili Cemil Yaman’ın “üç dönem kuralı” nedeniyle tekrar aday gösterilmemesi durumunda, Ak Parti Gebze’de milletvekili adaylığı için konuşulan diğer isimler ise şunlar; KBB Başkan vekili Hasan Soba Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcısı Haluk Sekban Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Yekta Türker Ak Parti Gebze eski ilçe yöneticisi ve iş kadını Özlem Kozankurt Ak Parti Gebze ilçe başkan vekili Raif Öztürk Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Özdemir
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kuruluşundan bugüne Ak Parti Gebze’de çok sayıda siyasetçi misyonlarını veya kendilerine verilen görev sürelerini tamamladıktan sonra pasif konuma düşerken bir o kadarı da siyasetten tamamen çekildiler..

Yaşamın diğer alanlarında olduğu gibi siyasette boşluk kaldırmıyor ve gidenlerin yerine yeni siyasetçiler yetişerek geliyor..

Ak Parti Gebze’de bunlar yaşanmaya devam ediyor ve gözler yetişmiş veya yetişmekte olan siyasetçiler çevriliyor..

2024 yılının son aylarında gerçekleşmesi gerek Ak Parti Gebze ve ardında gelecek olan Ak Parti Kocaeli il kongresinin yanı sıra muhtemel bir erken seçim veya 2028 genel seçimleri için bugünden aday adayı isimleri telaffuz edilmeye başlandı..

Recep Kaya’nın Ak Parti Gebze ilçe başkanlığına devam etmesine kesin gözle bakılırken, yapılacak olan ilk genel seçimde olası milletvekili adayı gösterilebileceği de konuşuluyor..

Ak Parti Kocaeli’nin Gebze bölgesi milletvekili Cemil Yaman’ın “üç dönem kuralı” nedeniyle tekrar aday gösterilmemesi durumunda, Ak Parti Gebze’de milletvekili adaylığı için konuşulan diğer isimler ise şunlar;

KBB Başkan vekili Hasan Soba
Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcısı Haluk Sekban
Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Yekta Türker
Ak Parti Gebze eski ilçe yöneticisi ve iş kadını Özlem Kozankurt
Ak Parti Gebze ilçe başkan vekili Raif Öztürk
Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Özdemir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.