Gebze Nüfus Müdürü Hasan Aydın ameliyat oldu

Güncel 13.08.2024 - 14:26, Güncelleme: 13.08.2024 - 14:26
 

Gebze Nüfus Müdürü Hasan Aydın ameliyat oldu

KOCAELİ HABERİ
Gebze’nin en çok tanınan ve sevilen başarılı bürokratlarından birisi olan Gebze Nüfus Müdürü Hasan Aydın İstanbul’da başarılı kalp ameliyatı geçirdi. Kalp damarlarında tıkanıklık tespit edilen Gebze İlçe Nüfus Müdüri Hasan Aydın, dün İstanbul Koşuyolu Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi’nde başarılı bir kalp ameliyatı oldu.. Hasan Aydın’ın laşp ameliyatın başarılı geçtiği ve bir süre daha hastanede kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edileceği öğrenildi.. Kocaeli Haberi Gazete olarak Hasan Aydın'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze’nin en çok tanınan ve sevilen başarılı bürokratlarından birisi olan Gebze Nüfus Müdürü Hasan Aydın İstanbul’da başarılı kalp ameliyatı geçirdi.

Kalp damarlarında tıkanıklık tespit edilen Gebze İlçe Nüfus Müdüri Hasan Aydın, dün İstanbul Koşuyolu Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi’nde başarılı bir kalp ameliyatı oldu..

Hasan Aydın’ın laşp ameliyatın başarılı geçtiği ve bir süre daha hastanede kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edileceği öğrenildi..

Kocaeli Haberi Gazete olarak Hasan Aydın'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.