AK PARTİ KOCAELİ'DE YAPRAK BİLE KIPIRDATAMADILAR

Siyaset 13.08.2024 - 13:48, Güncelleme: 13.08.2024 - 13:59
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE YAPRAK BİLE KIPIRDATAMADILAR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti İzmit eski  ilçe başkanı Ali Korkmaz, Ak Partiden istifa etti. Ali Korkmaz’ın bu istifası ile ilgili olarak değerlendirme yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus “Bu istifa kararı, Ali Korkmaz’ın kendi tercihidir, saygı duyuyorum yolu açık olsun” demiş. İşte olay bu kadar. Onlar istifa edip giderken sanırlar ki; Siyaseten fırtınalar kopacak.. Bilseler yaprak bile kımıldamayacak.   Peki bundan sonra ne olacak? Hiçbir şey olmayacak.. Ak Parti Kocaeli’nin kurucu il başkanı, Kocaeli Milletvekili ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün istifa etti de ne oldu? DEVA Partisinde kaybolup gitti.. Ak Parti Kocaeli’nin önemli isimlerinden il başkan yardımcısı Adem Koç istifa edip DEVA Partisinin Kocaeli kurucu il başkanı oldu da ne oldu? DEVA Parstinden de istifa ederek siyaset sahnesinden silinip gitti.. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan vekili Zekeriya Özak istifa etti de ne oldu? DEVA ve İYİ Parti arasında yaşadığı gitgellerden sonra siyasete havlu attı.. Şimdi Ali Korkmaz için de aynı şeyler geçerli. Aşağıdaki üç kulüpten birisini üyesi olacak; Gittigidiyor.com kaybedenlerkulübü.com Unutulanlar.com Peki niye öyle? Yeni Türkiye'de siyaset artık böyle..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti İzmit eski  ilçe başkanı Ali Korkmaz, Ak Partiden istifa etti. Ali Korkmaz’ın bu istifası ile ilgili olarak değerlendirme yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin TalusBu istifa kararı, Ali Korkmaz’ın kendi tercihidir, saygı duyuyorum yolu açık olsun” demiş. İşte olay bu kadar.

Onlar istifa edip giderken sanırlar ki;
Siyaseten fırtınalar kopacak..
Bilseler yaprak bile kımıldamayacak.  

Peki bundan sonra ne olacak?
Hiçbir şey olmayacak..

Ak Parti Kocaeli’nin kurucu il başkanı, Kocaeli Milletvekili ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün istifa etti de ne oldu?
DEVA Partisinde kaybolup gitti..

Ak Parti Kocaeli’nin önemli isimlerinden il başkan yardımcısı Adem Koç istifa edip DEVA Partisinin Kocaeli kurucu il başkanı oldu da ne oldu?
DEVA Parstinden de istifa ederek siyaset sahnesinden silinip gitti..

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan vekili Zekeriya Özak istifa etti de ne oldu?
DEVA ve İYİ Parti arasında yaşadığı gitgellerden sonra siyasete havlu attı..

Şimdi Ali Korkmaz için de aynı şeyler geçerli. Aşağıdaki üç kulüpten birisini üyesi olacak;
Gittigidiyor.com
kaybedenlerkulübü.com
Unutulanlar.com

Peki niye öyle?
Yeni Türkiye'de siyaset artık böyle..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.