FATMA BAŞKAN GEBZE BÖLGESİNİ MESKEN TUTTU; BARAN AYDIN'A GELDİ

Siyaset 12.08.2024 - 23:59, Güncelleme: 12.08.2024 - 23:59
 

FATMA BAŞKAN GEBZE BÖLGESİNİ MESKEN TUTTU; BARAN AYDIN'A GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz hafta Gebze'ye gelerek CHP Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan ve İlçe Kadın Kolları başkanı Sevgül Tüze ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunan Fatma Kaplan Hürriyet bu akşam da Çayırova'ya gelerek Baran Aydın'a iş yerinde bir ziyaret gerçekleştirdi.. İzmit'te yerel bir gazetede geçtiğimiz günlerde çıkan bir kulis haberinde CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in Gebze bölgesindeki ziyaretlerinden, CHP Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Baran Aydın'ın rahatsız olduğu iddia edilmişti.. 2029 Yerel seçimlerinde CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı olmasına kesin gözü ile bakılan Başkan Hürriyet, Baran Aydın'ı ziyaretinden sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "aralarının açık olduğu" iddiasına karşı şu açıklamada bulundu; "Çayırova’da Kocaeli Büyükşehir meclis üyemiz Baran Aydın kardeşimin Mavi Sandal isimli güzel mekanında misafiriyiz. Emeklerine sağlık. Duyduğumuza göre benim ilçelere gitmemden Baran kardeşimin rahatsız olduğunu yazıp çizmişler. Vallahi bizde sorun yok. Bizim keyfimiz yerinde. Çayırova ilçe başkanlığımızda çok verimli bir toplantı yaptık."
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz hafta Gebze'ye gelerek CHP Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan ve İlçe Kadın Kolları başkanı Sevgül Tüze ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunan Fatma Kaplan Hürriyet bu akşam da Çayırova'ya gelerek Baran Aydın'a iş yerinde bir ziyaret gerçekleştirdi..

İzmit'te yerel bir gazetede geçtiğimiz günlerde çıkan bir kulis haberinde CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in Gebze bölgesindeki ziyaretlerinden, CHP Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Baran Aydın'ın rahatsız olduğu iddia edilmişti..

2029 Yerel seçimlerinde CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı olmasına kesin gözü ile bakılan Başkan Hürriyet, Baran Aydın'ı ziyaretinden sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "aralarının açık olduğu" iddiasına karşı şu açıklamada bulundu;
"Çayırova’da Kocaeli Büyükşehir meclis üyemiz Baran Aydın kardeşimin Mavi Sandal isimli güzel mekanında misafiriyiz. Emeklerine sağlık. Duyduğumuza göre benim ilçelere gitmemden Baran kardeşimin rahatsız olduğunu yazıp çizmişler. Vallahi bizde sorun yok. Bizim keyfimiz yerinde. Çayırova ilçe başkanlığımızda çok verimli bir toplantı yaptık."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.