MHP'Lİ KADINLARDAN GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI AKIN'A ZİYARET

Siyaset 12.08.2024 - 19:50, Güncelleme: 12.08.2024 - 19:50
 

MHP'Lİ KADINLARDAN GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI AKIN'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
MHP Gebze Kadın Kolları Teşkilatı mensupları bugün topluca Cumhur İttifakı kontenjanından Gebze Belediye başkan yardomcılığı görevine atanan MHP Gebze Belediey Meclis üyesi Şener Akın'a bir hayırlı olsun ve tebrik ziyaret gerçekleştirdiler.. MHP Kocaeli milletvekili Yudum Kaşıkçı bu ziyareti sosyal medyadan "Cumhur İttifakı Belediye Başkan Yardımcımız Şener Akın’ı, KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Elif Demirci, İlçe Başkan Yardımcımız Havva Duman ve kıymetli yöneticilerimiz ile birlikte, makamında ziyaret ederek hasbihal ettik. Kıymetli Başkanımıza ilgi ve alakaları için teşekkür eder, yeni görevinde muvaffakiyetler dileriz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

MHP Gebze Kadın Kolları Teşkilatı mensupları bugün topluca Cumhur İttifakı kontenjanından Gebze Belediye başkan yardomcılığı görevine atanan MHP Gebze Belediey Meclis üyesi Şener Akın'a bir hayırlı olsun ve tebrik ziyaret gerçekleştirdiler..

MHP Kocaeli milletvekili Yudum Kaşıkçı bu ziyareti sosyal medyadan "Cumhur İttifakı Belediye Başkan Yardımcımız Şener Akın’ı, KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Elif Demirci, İlçe Başkan Yardımcımız Havva Duman ve kıymetli yöneticilerimiz ile birlikte, makamında ziyaret ederek hasbihal ettik. Kıymetli Başkanımıza ilgi ve alakaları için teşekkür eder, yeni görevinde muvaffakiyetler dileriz." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.