CEMİL YAMAN'DAN ''DİLOVASI İLÇEMİZE HOŞ GELDİNİZ'' ZİYARETİ

Siyaset 12.08.2024 - 15:45, Güncelleme: 12.08.2024 - 15:45
 

CEMİL YAMAN'DAN ''DİLOVASI İLÇEMİZE HOŞ GELDİNİZ'' ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bugün seçim bölgesi Dilovasına gelerek, yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü  Mustafa Serhat Canbaz'a "İlçemize hoşgeldiniz" ziyaretinde bulundu.. Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım milletvekiline nezaret ettiği bu ziyareti sosyal medyadan "Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Serhat Canbaz'a, Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu, İl Yöneticimiz İbrahim Arslan, Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Erdoğan ve Teşkilat Mensuplarımızla hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Emniyet Müdürümüze ilçemizin huzur ve güvenliği noktasında yapacak olacağı çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bugün seçim bölgesi Dilovasına gelerek, yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü  Mustafa Serhat Canbaz'a "İlçemize hoşgeldiniz" ziyaretinde bulundu..

Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım milletvekiline nezaret ettiği bu ziyareti sosyal medyadan "Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Serhat Canbaz'a, Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu, İl Yöneticimiz İbrahim Arslan, Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Erdoğan ve Teşkilat Mensuplarımızla hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Emniyet Müdürümüze ilçemizin huzur ve güvenliği noktasında yapacak olacağı çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.