BÜYÜKAKIN AÇIKLADI AMA HÜLAGÜ MERAK EDİLDİ?

Siyaset 12.08.2024 - 05:32, Güncelleme: 12.08.2024 - 05:32
 

BÜYÜKAKIN AÇIKLADI AMA HÜLAGÜ MERAK EDİLDİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının geçtiğimiz gün düzenlediği 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı İzmit'e gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Kocaeli'de bir dizi incelemelerde de bulunmuştu.. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Murat Kurum ile birlikte gerçekleştirdiği Dip Çamuru Temizleme Projesi incelemesini sosyal medyadan "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanımız Sn. Murat Kurum ile Körfez Dip Çamuru Temizleme Proje alanında incelemelerde bulunduk. Türkiye’nin en geniş kapsamlı çevre seferberliği olan Marmara Denizi’ni koruma eylem planı kapsamında Körfez’imizi en güzel haliyle gelecek nesillerimize emanet etmiş olacağız." sözleri ile paylaşmıştı.. Büyükakın'ın bu paylaşımındaki fotoğraf karesine Murat Kurum'a projeyi anlattığı anlar yansırken, aynı fotğraf karesinde Ak Parti Kocaeli milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün de aynı zamanda Erzurum'dan hemşerisi olan Kocaeli'nin yeni valisi İlhami Aktaş'a hararetli bir şekilde bir şeyler anlattığı dikkatlerden kaçmadı.. Ve Kocaeli siyaset ve bürokrasi kulisleri de milletvekili Hülagü'nün Vali Aktaş'a hararetli bir şekilde neyi anlattığını merak etti..   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının geçtiğimiz gün düzenlediği 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı İzmit'e gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Kocaeli'de bir dizi incelemelerde de bulunmuştu..

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Murat Kurum ile birlikte gerçekleştirdiği Dip Çamuru Temizleme Projesi incelemesini sosyal medyadan "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanımız Sn. Murat Kurum ile Körfez Dip Çamuru Temizleme Proje alanında incelemelerde bulunduk. Türkiye’nin en geniş kapsamlı çevre seferberliği olan Marmara Denizi’ni koruma eylem planı kapsamında Körfez’imizi en güzel haliyle gelecek nesillerimize emanet etmiş olacağız." sözleri ile paylaşmıştı..

Büyükakın'ın bu paylaşımındaki fotoğraf karesine Murat Kurum'a projeyi anlattığı anlar yansırken, aynı fotğraf karesinde Ak Parti Kocaeli milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün de aynı zamanda Erzurum'dan hemşerisi olan Kocaeli'nin yeni valisi İlhami Aktaş'a hararetli bir şekilde bir şeyler anlattığı dikkatlerden kaçmadı..

Ve Kocaeli siyaset ve bürokrasi kulisleri de milletvekili Hülagü'nün Vali Aktaş'a hararetli bir şekilde neyi anlattığını merak etti..   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.