AK PARTİ DİLOVASI SİYASETİNDE ''AĞRI'' DAMGASI

Siyaset 08.08.2024 - 05:13, Güncelleme: 08.08.2024 - 05:30
 

AK PARTİ DİLOVASI SİYASETİNDE ''AĞRI'' DAMGASI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Dilovası'nda yoğun bir nüfusa sahip olan Ağrılılar 1994'den 2024'e son otuz yılda Dilovası ilçe siyasetine damga vurarak hep ağırlıklarını hissettirdiler.. 1994 yerel seçimlerinde Refah partisinden belediye başkanı seçilen ve 1999'a kadar görev yapan Hait Yaşar Ağrılı idi.. 2009 yerel seçimlerinde Ak Partiden belediye başkanı seçilen ve 2014'e kadar görev yapan Ağrılı Cemil Yaman, 2015 seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili seçildi ve 9 yıldan beri Ak Parti Gebze bölgesinin tek milletvekili olarak görevine devam ediyor.. 2024 yerel seçimlerinde Ak Partiden belediye başkanı seçilen Ramazan Ömeroğlu'da Ağrılı.. Ve dün Ak Parti Ağrı İl Başkanı  Av. Orhan Güngör, Ağrıların yoğun nüfusa sahip olduğu Dilovası'na gelerek, yeni belediye başkanı seçilen hemşerisi Ramazan Ömeroğlu ve Ak Parti Di,lovası ilçe teeşkilatını ziyaret etti..   Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım bu ziyareti sosyal medyadan "İlçe Başkanlığımıza ziyarette bulunan AK Parti Ağrı İl Başkanımız Av. Orhan Güngör'e, Dilovası Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu'na, İstişare Kurulu Üyemiz Dilaver Güngör'e ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Dilovası'nda yoğun bir nüfusa sahip olan Ağrılılar 1994'den 2024'e son otuz yılda Dilovası ilçe siyasetine damga vurarak hep ağırlıklarını hissettirdiler..

1994 yerel seçimlerinde Refah partisinden belediye başkanı seçilen ve 1999'a kadar görev yapan Hait Yaşar Ağrılı idi..

2009 yerel seçimlerinde Ak Partiden belediye başkanı seçilen ve 2014'e kadar görev yapan Ağrılı Cemil Yaman, 2015 seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili seçildi ve 9 yıldan beri Ak Parti Gebze bölgesinin tek milletvekili olarak görevine devam ediyor..

2024 yerel seçimlerinde Ak Partiden belediye başkanı seçilen Ramazan Ömeroğlu'da Ağrılı..

Ve dün Ak Parti Ağrı İl Başkanı  Av. Orhan Güngör, Ağrıların yoğun nüfusa sahip olduğu Dilovası'na gelerek, yeni belediye başkanı seçilen hemşerisi Ramazan Ömeroğlu ve Ak Parti Di,lovası ilçe teeşkilatını ziyaret etti..  

Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım bu ziyareti sosyal medyadan "İlçe Başkanlığımıza ziyarette bulunan AK Parti Ağrı İl Başkanımız Av. Orhan Güngör'e, Dilovası Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu'na, İstişare Kurulu Üyemiz Dilaver Güngör'e ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.