KARAOSMANOĞLU İLE SAĞLIK DURUMU HAKKINDA KONUŞTUK

Yaşam 07.08.2024 - 12:29, Güncelleme: 07.08.2024 - 12:43
 

KARAOSMANOĞLU İLE SAĞLIK DURUMU HAKKINDA KONUŞTUK

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurulu üyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesinden tedavi altına alındı.. Kapmış olduğu bir virüs nedeni ile kendisini rahatsız hissetmesi üzerine Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesine kaldırılan İbrahim Karaosmanoğlu enfeksiyon bölümünde özel bir odada tedavi altına alındı.. Bu sabah telefonla bizzat kendisi ile konuştuğumuz İbrahim Karaosmanoğlu kapmış olduğu virüs nedeni ile bir hafta özel odada tedavi altında bulunduğunu ve şuan için sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdi.. Karaosmanoğlu ayrıca doktorlar tarafından ziyaretçi yasağı uygulandığını dile getirerek arayanlara ve sorup merak edenlerine teşekkür etti..  Kocaeli'ye çok sayıda önemli hizmetler kazandırmış olan değerli büyüğümüz İbrahim Karaomanoğlu'na geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurulu üyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesinden tedavi altına alındı..

Kapmış olduğu bir virüs nedeni ile kendisini rahatsız hissetmesi üzerine Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesine kaldırılan İbrahim Karaosmanoğlu enfeksiyon bölümünde özel bir odada tedavi altına alındı..

Bu sabah telefonla bizzat kendisi ile konuştuğumuz İbrahim Karaosmanoğlu kapmış olduğu virüs nedeni ile bir hafta özel odada tedavi altında bulunduğunu ve şuan için sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdi..

Karaosmanoğlu ayrıca doktorlar tarafından ziyaretçi yasağı uygulandığını dile getirerek arayanlara ve sorup merak edenlerine teşekkür etti.. 

Kocaeli'ye çok sayıda önemli hizmetler kazandırmış olan değerli büyüğümüz İbrahim Karaomanoğlu'na geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.