Pehlivanlar Diyarı Karamürsel’de Güreş Heyecanı Yaşanacak

İlçeler 02.08.2024 - 07:30, Güncelleme: 02.08.2024 - 07:30
 

Pehlivanlar Diyarı Karamürsel’de Güreş Heyecanı Yaşanacak

KOCAELİ HABERİ
Karamürsel Belediyesi, 40. Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri müsabakaları düzenliyor. 10 Ağustos Cumartesi günü Karamürsel Er Meydanında düzenlenecek olan güreşlerde 650 pehlivan kıyasıya mücadele edecek. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve Güreş Ağası Tacettin Aslan, tüm Karamürsel halkını ve güreş severleri 10 Ağustos Cumartesi Günü Saat 10:00’da Karamürsel Er Meydanı’nda gerçekleştirilecek müsabakalara davet etti.
KOCAELİ HABERİ

Karamürsel Belediyesi, 40. Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri müsabakaları düzenliyor.

10 Ağustos Cumartesi günü Karamürsel Er Meydanında düzenlenecek olan güreşlerde 650 pehlivan kıyasıya mücadele edecek. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve Güreş Ağası Tacettin Aslan, tüm Karamürsel halkını ve güreş severleri 10 Ağustos Cumartesi Günü Saat 10:00’da Karamürsel Er Meydanı’nda gerçekleştirilecek müsabakalara davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.