ŞENER DOĞAN GEBZE'DEN NE ZAMAN AYRILIYOR?

İlçeler 01.08.2024 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2024 - 15:46
 

ŞENER DOĞAN GEBZE'DEN NE ZAMAN AYRILIYOR?

KOCAELİ HABERİ
Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gümüşhane'ye İl Milli Eğitim Müdürü olarak tayin edildi.. MEB Personel Genel Müdürlüğünün, Şener Doğan'a Gümüşhane'ye İl Milli Eğitim Müdürü olarak tayin edildiğine dair kararı resmi olarak bildirdiği ve 5 Ekim 2024 Pazartesi gününe kadar göreve başlamasını istedikleri öğrenildi.. Öte yandan Gümüşhane kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre ise Gümüşhane'ye İl Milli Eğitim Müdürü görevinde bulunan Adnan Gürbüz'ün görevinden ayrılmak istemediği ve izne ayrılarak bu tayini durdurmaya çalışacağı konuşuluyormuş...
KOCAELİ HABERİ

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gümüşhane'ye İl Milli Eğitim Müdürü olarak tayin edildi..

MEB Personel Genel Müdürlüğünün, Şener Doğan'a Gümüşhane'ye İl Milli Eğitim Müdürü olarak tayin edildiğine dair kararı resmi olarak bildirdiği ve 5 Ekim 2024 Pazartesi gününe kadar göreve başlamasını istedikleri öğrenildi..

Öte yandan Gümüşhane kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre ise Gümüşhane'ye İl Milli Eğitim Müdürü görevinde bulunan Adnan Gürbüz'ün görevinden ayrılmak istemediği ve izne ayrılarak bu tayini durdurmaya çalışacağı konuşuluyormuş...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.