Gebze'de Yapılan Polis Merkezinin Belgesi Vali Aktaş’a verildi

İlçeler 01.08.2024 - 04:25, Güncelleme: 01.08.2024 - 04:25
 

Gebze'de Yapılan Polis Merkezinin Belgesi Vali Aktaş’a verildi

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz, Belediye Tarafından Yapılan Polis Merkezinin İskan Belgesini Vali Aktaş’a Verdi Arsa temini ve yapımı Gebze Belediyesi tarafından üstlenilerek emniyet teşkilatına teslim edilen ve hizmete açılan Şehit Faruk Aslan Polis Merkezi’ni ziyaret eden Vali İlhami Aktaş’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından Polis Merkezinin iskan belgesi teslim edildi. İskan belgesini teslim alan Vali İlhami Aktaş, hayırlı olsun dilekleriyle Gebze Şehit Faruk Aslan Polis Merkezi Amir V. Komiser Faruk Avşar’a belgeyi teslim etti. 985 metrekare kapalı alan ve 1700 metrekare açık alan üzerine yapılan Şehidimiz Faruk Aslan’ın adının da yaşatıldığı, bodrum, zemin ve normal kat olarak inşa edilen ve Gebze ilçesi Beylikbağı bölgesine hizmet veren Şehit Faruk Aslan Polis Merkezi, 2023 yılı sonlarına doğru tamamlanarak, 2024 yılı itibariyle hizmete başlamıştır. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz, Belediye Tarafından Yapılan Polis Merkezinin İskan Belgesini Vali Aktaş’a Verdi

Arsa temini ve yapımı Gebze Belediyesi tarafından üstlenilerek emniyet teşkilatına teslim edilen ve hizmete açılan Şehit Faruk Aslan Polis Merkezi’ni ziyaret eden Vali İlhami Aktaş’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından Polis Merkezinin iskan belgesi teslim edildi.

İskan belgesini teslim alan Vali İlhami Aktaş, hayırlı olsun dilekleriyle Gebze Şehit Faruk Aslan Polis Merkezi Amir V. Komiser Faruk Avşar’a belgeyi teslim etti.
985 metrekare kapalı alan ve 1700 metrekare açık alan üzerine yapılan Şehidimiz Faruk Aslan’ın adının da yaşatıldığı, bodrum, zemin ve normal kat olarak inşa edilen ve Gebze ilçesi Beylikbağı bölgesine hizmet veren Şehit Faruk Aslan Polis Merkezi, 2023 yılı sonlarına doğru tamamlanarak, 2024 yılı itibariyle hizmete başlamıştır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.