GTO BAŞKANI ASLANTAŞ VALİ AKTAŞ'A TAM KADRO GİDEMEDİ

İlçeler 30.07.2024 - 06:51, Güncelleme: 30.07.2024 - 07:07
 

GTO BAŞKANI ASLANTAŞ VALİ AKTAŞ'A TAM KADRO GİDEMEDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, beraberindeki başkan yardımcısı Mikdat Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocaeli'ye yeni atanan Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ilettiler.. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali İlhami Aktaş, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve beraberindeki yönetimine teşekkür etti. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde CHP Kocaeli milletvekili seçilmek için GTO başkanlığından istifa eden Nail Çiler'in yerine 11 kişilik yönetim kurulu içinde yapılan oylamada 6 üyenin oyunu alarak başkan seçilen Abdurrahman Aslantaş o günden beri alınan kararlarda ve yapılan ziyaretlerde bir türlü tam bütünlüğü ve katılımı sağlayamadı. En son olarak GTO genel sekreterliğine Ali Ruza Aydemir'in getirilmesi kararını bile 7'ye karşı 4 ret oyu ile alabilen Aslantaş, Kocaeli valisine "hoş geldiniz" ziyaretine yine yönetim kurulundan 4 eksik kadro ile gitti..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, beraberindeki başkan yardımcısı Mikdat Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocaeli'ye yeni atanan Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ilettiler..

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali İlhami Aktaş, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve beraberindeki yönetimine teşekkür etti.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde CHP Kocaeli milletvekili seçilmek için GTO başkanlığından istifa eden Nail Çiler'in yerine 11 kişilik yönetim kurulu içinde yapılan oylamada 6 üyenin oyunu alarak başkan seçilen Abdurrahman Aslantaş o günden beri alınan kararlarda ve yapılan ziyaretlerde bir türlü tam bütünlüğü ve katılımı sağlayamadı.

En son olarak GTO genel sekreterliğine Ali Ruza Aydemir'in getirilmesi kararını bile 7'ye karşı 4 ret oyu ile alabilen Aslantaş, Kocaeli valisine "hoş geldiniz" ziyaretine yine yönetim kurulundan 4 eksik kadro ile gitti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.