BU RECEP KAYA HİÇ YORULMAZ MI?

Siyaset 28.07.2024 - 17:23, Güncelleme: 28.07.2024 - 17:33
 

BU RECEP KAYA HİÇ YORULMAZ MI?

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel seçimlerini ve hemen akabindeki 31 Mart 2024 yerel seçimlerini geride bırakan AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya'nın sanki hemen yarın yeni bir seçim olacakmış gibi halen sahada kalması ve Gebze'nin tüm mahallerini dolaşmasının yanısıra tüm STK'ları tekrar ve tek tek ziyaret etmesi karşısında kendisini takip edenler hem bu çalışma performansına şapka çıkardılar ve hem de  "Bu Recep Kaya hiç yorulmaz mı" diye merak ettirdi.. Geçtiğimiz gün Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte Gebze'nin köylerini ziyaret eden Recep Kaya bugünde  Pazar tatili olmasına takılmadan, yöresel hemşeri dernek ziyaretleri gerçekleştirdi.. AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından bu ziyaretleri "İlçe başkanımız Recep Kaya,Belediye Başkan yardımcımız Mahmut Yandık ile birlikte Samsunlular dernek başkanı Şakir Töngel ve yönetimi ile bir araya gelerek hasbihal eyledik." sözleri ve "Ak Parti Gebze Sahada" etiketi ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel seçimlerini ve hemen akabindeki 31 Mart 2024 yerel seçimlerini geride bırakan AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya'nın sanki hemen yarın yeni bir seçim olacakmış gibi halen sahada kalması ve Gebze'nin tüm mahallerini dolaşmasının yanısıra tüm STK'ları tekrar ve tek tek ziyaret etmesi karşısında kendisini takip edenler hem bu çalışma performansına şapka çıkardılar ve hem de  "Bu Recep Kaya hiç yorulmaz mı" diye merak ettirdi..

Geçtiğimiz gün Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte Gebze'nin köylerini ziyaret eden Recep Kaya bugünde  Pazar tatili olmasına takılmadan, yöresel hemşeri dernek ziyaretleri gerçekleştirdi..

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından bu ziyaretleri "İlçe başkanımız Recep Kaya,Belediye Başkan yardımcımız Mahmut Yandık ile birlikte Samsunlular dernek başkanı Şakir Töngel ve yönetimi ile bir araya gelerek hasbihal eyledik." sözleri ve "Ak Parti Gebze Sahada" etiketi ile paylaştı..
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.