Vali İlhami Aktaş eşi Songül Aktaş ile ilk ziyaretini onlara yaptılar

Güncel 24.07.2024 - 20:12, Güncelleme: 24.07.2024 - 20:12
 

Vali İlhami Aktaş eşi Songül Aktaş ile ilk ziyaretini onlara yaptılar

KOCAELİ HABERİ
Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesini ziyaret ettiler. Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş,  Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı ve Şehit Babası Şaban Arlı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet ettiler.  Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Kamil Tüylüoğlu’nun eşlik ettiği ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan, bir önceki görev yeri olan şehitler diyarı Çanakkale’den selamlar getirdiğini söyleyen Vali İlhami Aktaş,  Gazilerimiz ve Şehit ailelerinin, devletin en değerli emanetleri olduğunu ifade ederek; “Aziz vatanımızda hür, bağımsız ve huzur içinde yaşıyorsak, bunu kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.  Her zaman yanlarındayız.” dedi.  Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı ve Şehit Babası Şaban Arlı ve yönetimi, Vali İlhami Aktaş’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. 
KOCAELİ HABERİ

Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesini ziyaret ettiler.

Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş,  Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı ve Şehit Babası Şaban Arlı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet ettiler. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Kamil Tüylüoğlu’nun eşlik ettiği ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan, bir önceki görev yeri olan şehitler diyarı Çanakkale’den selamlar getirdiğini söyleyen Vali İlhami Aktaş,  Gazilerimiz ve Şehit ailelerinin, devletin en değerli emanetleri olduğunu ifade ederek; “Aziz vatanımızda hür, bağımsız ve huzur içinde yaşıyorsak, bunu kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.  Her zaman yanlarındayız.” dedi. 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı ve Şehit Babası Şaban Arlı ve yönetimi, Vali İlhami Aktaş’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.