Başkan Büyükakın: ''Miras değil alınteri''

Güncel 23.07.2024 - 12:37, Güncelleme: 23.07.2024 - 12:37
 

Başkan Büyükakın: ''Miras değil alınteri''

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşım filosuna kattıkları 30 yeni halk otobüsü için bugün tören düzenledi.. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın törende bir otobüsün direksiyonuna geçip test sürüşü yaptıktan sonra o anları sosyal medyadan "Miras değil alınteri! Son 5 yılda, öz kaynaklarımızla filomuza kattığımız 315 adet sıfır kilometre yerli ve milli doğalgazlı otobüslerimiz şehrimize hayırlı olsun." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşım filosuna kattıkları 30 yeni halk otobüsü için bugün tören düzenledi..

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın törende bir otobüsün direksiyonuna geçip test sürüşü yaptıktan sonra o anları sosyal medyadan "Miras değil alınteri! Son 5 yılda, öz kaynaklarımızla filomuza kattığımız 315 adet sıfır kilometre yerli ve milli doğalgazlı otobüslerimiz şehrimize hayırlı olsun." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..
Bir tramvay, yol ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.