CHP GEBZE BAŞKANI ORHAN'DAN KEMAL MEMİŞ İÇİN DUYGUSAL MESAJ

Yaşam 23.07.2024 - 09:34, Güncelleme: 23.07.2024 - 09:34
 

CHP GEBZE BAŞKANI ORHAN'DAN KEMAL MEMİŞ İÇİN DUYGUSAL MESAJ

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Gebze kurucu ilçe bşkanı ve Kocaeli İl Başkan yardımcısı Av. Kemal Memiş yakalandığı amansız hastalık sonucu bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. Av. Kemal Memiş'in lösemi hastalığı nedeni ile tedavi altında bulunduğu Kocael Şehir Hastanesinde bu sabaha karşı yaşamını yitirdiği haberi, Kocaeli ve Gebze Bölgesinde büyük bir üzüntü oluşturdu.. CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Av. Kemal Memiş'in vefatı dolayısı ile yayınladığı taziye mesajında "Nezaketiyle, saygın kişiliği ve örnek siyasi hukukuyla tanıma fırsatı bulduğum kıymetli bir dostumu, Av. Kemal Memiş 'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. İnsan ayırt etmeksizin herkesin kapısını çaldığı, başı dara düşene koşan, hep güzel hatırlayacağımız bir Kemal abi geçti bu dünyadan. Kederli ailesine ve DEVA Partisi teşkilatına sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Gebze kurucu ilçe bşkanı ve Kocaeli İl Başkan yardımcısı Av. Kemal Memiş yakalandığı amansız hastalık sonucu bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Av. Kemal Memiş'in lösemi hastalığı nedeni ile tedavi altında bulunduğu Kocael Şehir Hastanesinde bu sabaha karşı yaşamını yitirdiği haberi, Kocaeli ve Gebze Bölgesinde büyük bir üzüntü oluşturdu..

CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Av. Kemal Memiş'in vefatı dolayısı ile yayınladığı taziye mesajında "Nezaketiyle, saygın kişiliği ve örnek siyasi hukukuyla tanıma fırsatı bulduğum kıymetli bir dostumu, Av. Kemal Memiş 'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. İnsan ayırt etmeksizin herkesin kapısını çaldığı, başı dara düşene koşan, hep güzel hatırlayacağımız bir Kemal abi geçti bu dünyadan. Kederli ailesine ve DEVA Partisi teşkilatına sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.