CHP Gebze İlçe Kadın Kolları başkanı Tüze sıkı çalışıyor

Siyaset 20.07.2024 - 19:05, Güncelleme: 20.07.2024 - 19:05
 

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları başkanı Tüze sıkı çalışıyor

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İlçe Kadın Kolları başkan Sevgül Tüze, ilçe yönetim kurulu üyeleri le birlikte 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partilerinden belediye başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet ve Sertif Gökçe'ye makamlarında  bir tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.. CHP  Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı sosyal medya sayfasından bu ziyaretler "Gebze Kadın Kolu Yönetimi olarak bugün İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Başkanımızı ve Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe Başkanımızı makamlarında ziyarette bulunduk. Gösterdikleri misafirperverlikleri, değerli görüşlerini bizimle paylaştıkları ve çalışmalarımız da bizlere verecekleri destekler için kendilerine teşekkür ediyoruz." sözleri ile duyuruldu.. Başkan Tüze'nin önümüdeki hafta da CHP Karamürsel Belediye başkanı Ahmet Çalık'a bir ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor..
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları başkan Sevgül Tüze, ilçe yönetim kurulu üyeleri le birlikte 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partilerinden belediye başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet ve Sertif Gökçe'ye makamlarında  bir tebrik ziyareti gerçekleştirdiler..

CHP  Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı sosyal medya sayfasından bu ziyaretler "Gebze Kadın Kolu Yönetimi olarak bugün İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Başkanımızı ve Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe Başkanımızı makamlarında ziyarette bulunduk. Gösterdikleri misafirperverlikleri, değerli görüşlerini bizimle paylaştıkları ve çalışmalarımız da bizlere verecekleri destekler için kendilerine teşekkür ediyoruz." sözleri ile duyuruldu..

Başkan Tüze'nin önümüdeki hafta da CHP Karamürsel Belediye başkanı Ahmet Çalık'a bir ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.