AK PARTİ PAYLAŞTI

Siyaset 20.07.2024 - 12:35, Güncelleme: 20.07.2024 - 12:35
 

AK PARTİ PAYLAŞTI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısı ile Kıbrıs'ta düzenlenen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenine katıldı.. AK Parti resmi sosyal medya sayfasından o anların fotoğrafını "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenine katıldı." bilgisi ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısı ile Kıbrıs'ta düzenlenen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenine katıldı..

AK Parti resmi sosyal medya sayfasından o anların fotoğrafını "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenine katıldı." bilgisi ile paylaştı..
Bir bir veya daha fazla kişi, takım elbise, kürsü ve düğün görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.