GEBZE GENÇLİK MERKEZİNDE ANLAMLI GAZZE SERGİSİ

Güncel 19.07.2024 - 03:15, Güncelleme: 19.07.2024 - 03:47
 

GEBZE GENÇLİK MERKEZİNDE ANLAMLI GAZZE SERGİSİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi Güzide Gençlik Merkezinde eğitim gören öğrenciler ve eğitimcilerinbir yıl boyunca "Gazze" için hazırladığı eser sergisinin açılışı, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkanvekili Hasan Soba, Gebze Şlçe Gençlik ve spor müdürü Hikmet Tatoğlu, Ak Parti Gebze İlçe başkanı Recep Kaya ve Gebzelilerin katılım ile gerçekleşti.. Zinnur Büyükgöz, katılımcılar tarafından olduça beğenilen ve duygusal anların yaşandığı Gebze'de ki bu anlamlı sergiyi sosyal medyadan şu ifadelerler paylaştı; Gazze'yi konuşmalıyız. Unutturmaya, Normalleştirmeye, Değersizleştirmeye çalışanlara inat; daha çok konuşmalıyız... Yapılacak her işte,Üretilecek her fikirde, Atılacak her adımda, Söylenecek her sözde, Gazze'yi merkeze almalıyız. Bugün, Gazze'yi merkeze alan; kıymetli bir serginin açılışını yaptık. Güzide Gençlik Merkezimizde eğitim gören öğrencilerimiz ve eğitimcilerimizin yıl boyunca "Gazze" için hazırladığı eser ve çalışmaları inceledik. Her birine emekleri için teşekkür ediyorum. Siyonist İsrail'in insanlık dışı saldırıları sebebiyle şehadete yürüyen kardeşlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi Güzide Gençlik Merkezinde eğitim gören öğrenciler ve eğitimcilerinbir yıl boyunca "Gazze" için hazırladığı eser sergisinin açılışı, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkanvekili Hasan Soba, Gebze Şlçe Gençlik ve spor müdürü Hikmet Tatoğlu, Ak Parti Gebze İlçe başkanı Recep Kaya ve Gebzelilerin katılım ile gerçekleşti..

Zinnur Büyükgöz, katılımcılar tarafından olduça beğenilen ve duygusal anların yaşandığı Gebze'de ki bu anlamlı sergiyi sosyal medyadan şu ifadelerler paylaştı;

Gazze'yi konuşmalıyız.
Unutturmaya,
Normalleştirmeye,
Değersizleştirmeye çalışanlara inat;
daha çok konuşmalıyız...
Yapılacak her işte,Üretilecek her fikirde,
Atılacak her adımda,
Söylenecek her sözde,
Gazze'yi merkeze almalıyız.
Bugün, Gazze'yi merkeze alan; kıymetli bir serginin açılışını yaptık. Güzide Gençlik Merkezimizde eğitim gören öğrencilerimiz ve eğitimcilerimizin yıl boyunca "Gazze" için hazırladığı eser ve çalışmaları inceledik.
Her birine emekleri için teşekkür ediyorum.
Siyonist İsrail'in insanlık dışı saldırıları sebebiyle şehadete yürüyen kardeşlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.
Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.