BAŞKANLARDAN GEBZE ESNAFLAR DERNEĞİ BAŞKANI SULAR'A ZİYARET

Siyaset 18.07.2024 - 13:25, Güncelleme: 18.07.2024 - 13:25
 

BAŞKANLARDAN GEBZE ESNAFLAR DERNEĞİ BAŞKANI SULAR'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün geldiği Gebze'de Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Hasan Soba ve Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ile beraber Hac farizasını yerine getiren Gebze Esnaflar Derneği başkanı Nurullah Sular'ı iş yerinde ziyaret etti.. Zinnur Büyükgöz o ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve İlçe Başkanımız Recep Kaya ile beraber Hac farizasını yerine getiren Nurullah Sular'ı iş yerinde ziyaret ettik. Rabbim, kabul ve makbul eylesin." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün geldiği Gebze'de Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Hasan Soba ve Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ile beraber Hac farizasını yerine getiren Gebze Esnaflar Derneği başkanı Nurullah Sular'ı iş yerinde ziyaret etti..

Zinnur Büyükgöz o ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve İlçe Başkanımız Recep Kaya ile beraber Hac farizasını yerine getiren Nurullah Sular'ı iş yerinde ziyaret ettik. Rabbim, kabul ve makbul eylesin." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.