AK GENÇ GEBZE BAŞKANI KURT NİŞANLANDI

Siyaset 11.07.2024 - 03:12, Güncelleme: 11.07.2024 - 03:12
 

AK GENÇ GEBZE BAŞKANI KURT NİŞANLANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze ilçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt ve Ebru hanım yaşamlarını birleştirmek için ilk adımlarını atarak nişanlandılar.. Saadet Partili Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Temel Dinç'in torunu ve Ak parti Gebze Belediye Meclsi üyesi Mehmet Dinç'in yeğeni olan Av. Bilal Durmuş Kurt ile Ebru hanımın nişan merasimine, AK Genç Kocaeli Başkanı Çağatay Çağlayan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları da katılım sağlayarak, ömür boyu mutluluk dileklerini ilettiler..    
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze ilçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt ve Ebru hanım yaşamlarını birleştirmek için ilk adımlarını atarak nişanlandılar..

Saadet Partili Gebze Belediyesi eski meclis üyesi Temel Dinç'in torunu ve Ak parti Gebze Belediye Meclsi üyesi Mehmet Dinç'in yeğeni olan Av. Bilal Durmuş Kurt ile Ebru hanımın nişan merasimine, AK Genç Kocaeli Başkanı Çağatay Çağlayan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları da katılım sağlayarak, ömür boyu mutluluk dileklerini ilettiler..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.